Av DAG HÅKON HELLEVIK

Skotske Andy fortjener en større plass i klubbhistorien enn den han har fått. Han var en av de fremste grunnene til at vår katastrofale 2000/01-sesong ikke fikk følge av en enda større katastrofe et år senere, nemlig enda et nedrykk på hel volley. Hans 21 ligamål var den viktigste enkeltgrunnen til at vi fikk stanset elendigheten og endte på en kvartanstendig 8.-plass på liganivå tre våren 2002.

Dette visste, eller gjettet, følgende syv deltakere: Roy Hojem, Lars Erling Næss, Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, Ronnie Petersen, Gjermund Sægrov og Øyvind Engelsjord.

Dette er, tro det eller ei, de samme syv som hadde forrige oppgave riktig. Dermed er oppsummeringen etter to oppgaver svært enkel, alle de ovenfor nevnte har to lodd i potten.

Vi lovet innledningsvis å holde oss til det samme temaet, som for tredje gang på rad er inneværende årtusen. Det er ikke så mange flere rekorder igjen å spørre om. så vi kan røpe at dette blir den siste. Og dette spørsmålet lyder:

Hvem har spilt flest A-kamper for QPR i det inneværende årtusen, altså fra og med 1. januar 2001 og frem til dags dato?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas til nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2016/17) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålsserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

 Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2016/17 innen trekningen foretas.  Svarfristen denne gangen er mandag 31. oktober. 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig!) OKTOBERQUIZ i emnefeltet