Av DAG HÅKON HELLEVIK

Det vi spurte om var hvem som er den foreløpig siste spilleren QPR har signert på fast kontrakt etter at han først hadde kommet til oss på lån fra en annen klubb. Det er helt korrekt at både Paul Furlong og Adel Taarabt har kommet til W12 på denne måten, men Wszolek er altså den siste i rekken.

De som sendte inn riktig svar denne gangen var Frode Rekve, Marius Troldmyr, Roy Hojem, Lars Erling Næss, Magne Buset og Stian Karlsen

Dermed har vi gjort unna høstens to første måneder, og stillingen er;

2 poeng: Frode Rekve, Lars Erling Næss, Marius Troldmyr.
1 poeng: Ståle Sunde, Gjermund Sægrov, Tore Karlsen, Morten Pedersen, Roy Hojem, Magne Buset og Stian Karlsen.

I oktober tar vi utgangspunkt i at landslagspausen innledes omtrent når dette legges ut, og opptil flere av våre beste er på utflukt med eller i sine respektive hjermland.

Da blir spørsmålet: Hvem er, per 1. oktober 2018, den siste QPR-spilleren til å A-landslagsdebutere for sitt FIFA-registrerte hjemland?

Og presiseringen, for å rydde mulige misforståelser av veien; Dette handler om en som har spilt obligatorisk A-kamp for QPR og som, mens han er/var i QPR - fikk sin første A-landskamp. Da teller vi altså ikke folk som har spilt landskamper før de kom til  W12. Det har blitt noen dusin med årene siden Neil Murphy debuterte for Irland i 1905, men altså, hvem er altså den foreløpig siste?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2018/19 innen 31. desember 2018.

Svarfristen denne gangen er onsdag 31. oktober 2018 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OKTOBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet