Av DAG HÅKON HELLEVIK

Den første oppgaven spinner på den gleden vi opplevde da Macauley Bonne utlignet på overtid mot Sheffield Wednesday bare noen minutter inn i sin første opptreden i QPR-trøya. Å score i debuten for klubben sin er en drøm for enhver spiller, men det har skjedd før! Dermed er vi fremme ved spørsmålet; Nevn tre mann i tillegg til Bonne som alle har spilt A-kamp for QPR i kalenderåret 2020 og som alle scoret i sin debut for klubben vår!

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-Norway-trøye. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere poeng du klarer å score underveis.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2020/21 innen utgangen av desember

 

 

Svarfristen denne gangen er søndag 8. november 2020 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OKTOBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet