Av DAG HÅKON HELLEVIK

Alle spørsmålene i denne serien kommer til å ha tre spillernavn som svar. Du kan med andre ord score tre poeng per runde. Vi starter med et spørsmål som ligner et vi har stilt før. Men nå er det nytt år, ny sesong og nye navn som svar. Spørsmålet lyder:

Nevn tre mann vår nåværende A-stall som alle har scoret i sin debut for QPR! Definisjonen av «A-stall» er at vedkommende er tildelt draktnummer for inneværende sesong, og det handler selvsagt om obligatoriske A-kamper i ligaen eller de to nasjonale cupene.

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Hovedpremien er QPR-Norway-trøya. Vi deler ut premier etter to kriterier. Den eller de med flest lodd i potten vinner på poeng, men en eller flere av de øvrige deltakerne kan dessuten vinne etter loddtrekning. I den trekningen får du ett lodd for hvert poeng du har scoret, så selv om du ikke vinner poengkampen er det en fordel å samle flest mulig riktige svar gjennom hele spørsmålsserien. Hvor mange premier vi til slutt deler ut kommer litt an på oppslutningen om konkurransen.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2021/22 innen sesongslutt.

Svarfristen er søndag 31. oktober 2021 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OKTOBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet