Av STEINAR SÆTHER

Så er dagen kommet som vi alle har venta på med lengsel og smerte - eller i hvert fall en viss spenning, for ikke å overdrive. Hva kan Ian Holloway bidra med denne gangen, tru? Han og Bircham har fått ei ukes tid på å bli kjent med spillerne, og har vel planlagt noe i forkant av kampen mot kanarifugla i dag.

Jimmy Floyd Hasselbaink fikk det ikke helt til dessverre. I alle fall ikke så kjapt som både ledelsen og fanskaren ønska seg. 1-1 i Nottingham er ikke et dårlig resultat, og det var ikke det som egentlig felte Hasselbaink, derimot resultatene over tid, som i praksis sa ett år. Personlig har jeg trøbbel med å sparke managere i hytt og pine, de som får lede lag over lenger tid er som oftest dem som får mest suksess. Utålmodighet blant nettopp ledelse og fanskare er en hemsko!

Kanarifugla fra Nordvik avslutta sekvensen før landslagspausa med en U og tre tap. Opprykksambisjoner som de har, er de direkte misfornøyde med prestasjoner såvel som resultater. Alle tre tapene på rad smerter, 0-1 hjemme på Carrow Road for Preston, hele 0-5 nede i Brighton og sist, for to uker sida, 2-3 for et overraskende bra Leeds, også det hjemme. De eneste tapene før det har vært for Newcastle og Birmingham, begge borte.

Men i og med at det svinger for de fleste lagene resultatmessig, har ikke nordvikingene ramla lenger ned enn femteplass med tallene 8-3-5 og 28-27. Hjemme har de dugelige 5-1-2, og bortetallene sier jo da 3-2-3.

Skotske Alex Neil sin fugleflokk er god nok til å kjempe om direkte opprykk, ingen tvil om det. I målet er det hovedsaklig McGovern som spretter rundt, med Ruddy som erstatter i de to siste pga skade, en skade som nå visstnok er leget. Forsvaret har som allerede nevnt slitt de to siste kampene hvor 8 baller har passert både dem og Ruddy. 5 fugler spiller det meste av tida, nemlig Martin, Klose, Pinto, Olsson og Bennett. Midtbaneleddet innehar driftige spillere som Hoolahan, Murphy og Dorrans. Med seg har disse ofte Howson, Tettey og Brady, men 11 spillere har spilletid allerede! Fremst - og først -  spiller Jerome og Naismith hovedrollene. En målfarlig duo som understøttes av de driftige på midten!

Kanarifugla har vært en del vingestekket i forsvaret seinest, nå er det kun Pinto igjen på hospitalet. Vi stiller garantert uten Mackie og Bidwell mens det er litt usikkerhet rundt Washington, Caulker og Lynch. Jeg tviler på at alle tre spiller. N`gbakoto er visstnok klar etter familiegreier og skade, Henry derimot er suspendert.

Nordvikingene i kanarigult har et lite nakketak på oss. På de sju siste uansett bane har de oppnådd 4-3-0. Statistikken viser også at Chery, som ikke har vært i sin aller beste form nylig, er den som skaper flest sjanser i championship. 48 positive angrepsinvolveringer så langt men kun tre av dem er målgivende pasninger. Ikke hans skyld at de andre ikke skårer! Chery har forøvrig (sammen med Sylla) skåra 4 ganger.

Ingen lett start for Holloway, med kanarifugla i andre enden. De har som oss j%/&¤# lyst til å få start på motoren igjen, og kapasiteten deres er som sagt der. Ett poeng fra denne kampen er i utgangspunktet ett poeng i gevinst og mitt tips blir atter 1-1. Skårer gjestene to er det gjort...

Come on U R`sssssss!!!!