Det ble en meget severdig kamp, og et utfall som vi kan være godt fortjent med. Både resultatmessig og spillemessig. En herlig innstilling og kjemping fra våre gutter.

Det har vært varierende kvalitet på det QPR har foretatt seg i innledningen på sesongen, og Beale har garantert et ønske om stabilitet på et helt annet nivå enn det som hittil har vært prestert.

Tyler Roberts var ikke tilgjengelig på grunn av skade denne gangen, men ellers stilte QPR med tilnærmet de elleve beste. Formasjonen denne gangen var 4-3-3.

Dieng
Laird – Dickie – Dunne – Paal
Johansen – Field – Dozzell
Willock – Dykes – Chair

Det var tydelig et spillesugent QPR fra start, med en litt annen intensitet enn vi har sett på en god stund. Stefan Johansen var nær ved å åpne målprotokollen etter 17 minutter, men avslutningen gikk rett utenfor den venstre stolpen. Scoringer skulle det likevel bli nok av etter dette.

0-1, 18 minutter
Skudd fra Ilias Chair fra drøye 25 meter som endrer retning og setter ut keeper Bachmann. Ballen går perfekt ned i det venstre hjørnet for keeper.

1-1, 27 minutter
Sema er råsterk i duell med Laird og Dickie. Får rivd seg løs og setter ballen kontrollert i lengste hjørnet for Dieng fra 7-8 meter.

1-2, 34 minutter
Laird får en liten revansj. Glimrende spill på høyresiden gjør at Laird legger ballen 45 grader ut i feltet. Fra 10 meter gjør Chris Willock ingen feil og banker inn ny ledelse til QPR. En liten perle av en lagscoring.

Etter 41 minutter er det veldig nært utligning igjen, da Pedro treffer tverrrliggeren etter å ha lobbet over en utrusende Dieng. Inn til pause med ledelse føltes godt. Kunne vi holde i 45 minutter til med denne intensiteten?

Vi fryktet svaret da det kom en scoring tidlig i den andre omgangen.

2-2, 50 minutter
Dickie faller, blir dyttet?, i en duell i feltet og kaos oppstår. Plutselig står Joao Pedro helt alene og kan iskaldt trille inn utligningen.

Beale ville gi Watford noe annerledes å «tygge» på etter 61 minuttter. Han tok av Lyndon Dykes og satte inn Albert Adomah. Samtidig la han om formasjon til 5-3-2 med Willock og Chair på topp. Det skulle vise seg å være en endring som ga godt resultat.

2-3, 70 minutter
Det deilig forløsende seiersmålet kom etter 70 minutter. QPR ruller opp på venstresiden. Kenneth Paal kommer til innlegg og Watford-forsvaret er kraftig ute å kjøre. Ballen triller på bakre stolpe hvor to QPR-spillere står i kø uten markering. Ballen havner hos Albert Adomah som nådeløst klinker ballen opp i nett-taket fra 7 meter.

QPR var nærmest også etter å ha tatt ledelsen. Chair ble tredd gjennom alene med Bachmann av Willock, men dessverre vant keeperen duellen 1 mot 1 med en strålende redning.

I sluttminuttene trodde Watford at det har fått utligningen de jaktet etter at Kayembe banker til med en stjernetreff i returrommet fra 18 meter. Ballen suser inn bak Dieng, men målet blir ikke stående da det allerede er vinket for en en offside i forkant.

Spillerne hever armene og jubler etter fem minutter med tilleggstid på Vicarage Road. Denne var viktig, og måten det ble utført på står til 10 i stilkarakter.

Watford-QPR 2-3 (1-2)
Chair (18), Sema (27), Willock (35), Pedro (50), Adomah (70)