Coventry City var en av lørdagstippekampenes ukrona konger på 70-tallet, og litt inn på 80-tallet med bl.a en cupfinaletriumf mot Spurs. Nå er de i uløkka økonomisk og nede på nivå 3, og ute av sitt eget stadion Highfield Road. Birmingham er ikke kommet så langt. Men klubben taper på alle vis, ikke bare i forhold til nabolagene, Aston Villa og West Bromwich, men også i forhold til andre klubber det før var naturlig å sammenligne med.
 
På tross av at vi ikke fikk inn en spiss er jeg klokkeklar på at vi var vinduets vinner. Vi fikk venstrebacken og to midtbanespillere trulig alle i Championship misunner oss. At vi allerede har tre reine ark - som det eneste laget - og kommer styrka ut defensivt i vinduet, forteller meg at vi har flere reine ark i vente. Det igjen betyr at vi ikke behøver å skåre mål etter mål for å vinne kampene. Ett og to holder som oftest til seier. Men samtidig er det lov å forvente at det løsner for Charlie Austin snart. Spesielt siden Andy Johnson ikke er tilgjengelig på grunn av en kneskade.
 
Lørdag får vi antagelig svaret på hvilket system Harry velger framover. 4-4-2 har vært svaret så langt, jeg håper som alle veit som har lest innleggene mine på forumet vedrørende spillesystem tidligere, at det blir 4-2-3-1. Antall gode midtbanespillere som kan gjøre ulike jobber er rein luksus. La oss gjenta suksessen fra opprykkssesongen. Spiller for spiller er vi et nivå bedre nå!
 
Skadene hos birminghammerne er få og kun Hayden Mullins verdt å nevne. Phillips kan bli klar lørdag men la han nå få hvile litt til da, Harry. Kampene kommer tett denne uka, veit du!
 
Manager Lee Clark har bare en seier denne sesongen, det allerede 10. august mot Yeovil. Seinere er det blitt en U og totalt tre tap. Det vil si en 19. plass med fire poeng. Vi har som kjent 6-2 i målforskjell men det skåres lite mål også i Birminghams kamper, 4-6. Chris Burke har skåra i de to siste kampene, vingen Ferguson er ivrig med innleggsfoten. Peter Løvenkrans kjenner de fleste av oss som en god spiller, men mye tyder på at dansken er over toppen av sin karriere nå. Jeg har litt vanskelig for å se at dette mannskapet skal stå i mot i 90 samfulle minutter.
 
Ser 2-0 er mye brukt. Et mye mulig resultat det, men uten Krancjar, Johnson og Assou-Ekotto så ender det kanskje bare 1-0 igjen. Det blir uansett en minnerik ettermiddag for dem som er på Loftus Road!