Av STIAN KARLSEN

QPR kom med en offisiell bekreftelse etter kampen mot Derby på at de har kommet til enighet med Fenerbache om en overgang for Bright Osayi-Samuel. Personlige betingelser og medisinsk test gjenstår fremdeles, men det aller meste peker i retning av at Osayi-Samuel har spilt sin siste kamp for QPR. 

QPR har jobbet for å få til denne overgangen da klubben høyst sannsynlig ikke hadde noen nytte av Osayi-Samuel det siste halvåret. Mark Warburton har vært veldig klar på at spillere som ikke er villige til å binde seg til klubben ikke vil få spilletid. Han har vist dette i praksis både med Joe Lumley og Osayi-Samuel denne sesongen. 

Osayi-Samuel blir, på sine fire år i klubben, stående med 103 kamper og 11 år. Han har hele sin periode i klubben hatt utvikling og den siste sesongen har han vært helt vital i QPR-mannskapet. Går han nå så medfører det en liten slump penger og reduserte lønnsutgifter. Noe som trolig frigjør midler til å hente andre spillere. 

Stefan Johansen
De pengene kan bli brukt på en nordmann. Pålitelige West London Sport melder lørdag kveld at Stefan Johansen er svært nær å bli QPR-spiller. Stefan er «ute i kulden» hos Fulham-manager Scott Parker og ble ikke oppnevnt i den 25 manns store PL-troppen til våre naboer. Johansen var en fast del av laget da de rykket opp forrige sesong og spilte da 33 kamper. 

Warburton har nok hatt hodepine siden Tom Carroll fikk sin skade forrige uke, som holder ham på sidelinjen i tre måneder. Når også Luke Amos gikk ut med korsbådskade tidligere i sesongen så er alternativene få på midtbanen. 

Stefan har massevis av erfaring og vi krysser fingrene for at han vil utgjøre en forskjell for dette laget. Dersom han skulle signere da... 

U R´sss