Osayi-Samuel ut, Johansen inn

Alt tyder på at Osayi-Samuel går til Fenerbache allerede i dette vinduet, og at Stefan Johansen blir QPR -spiller i løpet av kort tid.

24 WLS

Av STIAN KARLSEN

QPR kom med en offisiell bekreftelse etter kampen mot Derby på at de har kommet til enighet med Fenerbache om en overgang for Bright Osayi-Samuel. Personlige betingelser og medisinsk test gjenstår fremdeles, men det aller meste peker i retning av at Osayi-Samuel har spilt sin siste kamp for QPR. 

QPR har jobbet for å få til denne overgangen da klubben høyst sannsynlig ikke hadde noen nytte av Osayi-Samuel det siste halvåret. Mark Warburton har vært veldig klar på at spillere som ikke er villige til å binde seg til klubben ikke vil få spilletid. Han har vist dette i praksis både med Joe Lumley og Osayi-Samuel denne sesongen. 

Osayi-Samuel blir, på sine fire år i klubben, stående med 103 kamper og 11 år. Han har hele sin periode i klubben hatt utvikling og den siste sesongen har han vært helt vital i QPR-mannskapet. Går han nå så medfører det en liten slump penger og reduserte lønnsutgifter. Noe som trolig frigjør midler til å hente andre spillere. 

Stefan Johansen
De pengene kan bli brukt på en nordmann. Pålitelige West London Sport melder lørdag kveld at Stefan Johansen er svært nær å bli QPR-spiller. Stefan er «ute i kulden» hos Fulham-manager Scott Parker og ble ikke oppnevnt i den 25 manns store PL-troppen til våre naboer. Johansen var en fast del av laget da de rykket opp forrige sesong og spilte da 33 kamper. 

Warburton har nok hatt hodepine siden Tom Carroll fikk sin skade forrige uke, som holder ham på sidelinjen i tre måneder. Når også Luke Amos gikk ut med korsbådskade tidligere i sesongen så er alternativene få på midtbanen. 

Stefan har massevis av erfaring og vi krysser fingrene for at han vil utgjøre en forskjell for dette laget. Dersom han skulle signere da... 

U R´sss

 

 

 • QPR

  Hadde dette vært noe?

  Former QPR teammates Danny Simpson and Ravel Morrison were picture training together, and Rs fans have been quick to call for their returns.

  2021-01-26 14:49:14
  [Svar]  Link
 • QPR

  Tror at det kan være smart å hente inn Johansen, han hadde tilbud fra Bristol City og Blackburn, men takket nei, når vi ser på hva som skjedde på midtbanen mot Derby, så kan det umulig bli dårligere, han har ett fint blikk for spillet og en god venstrefot.

  2021-01-25 09:09:54
  [Svar]  Link
 • Skandale

  Elsket les som spiller , men no må han vekk for makan til kunnskapsløs når de henter inn en av Norges dårligste spillere er skandale . Mister rett og slett interesse for laget og opplegget de har hatt siste årene . Dette går bare ikke lengre uff og uff

  2021-01-24 16:12:35
  [Svar]  Link
  • Re: Skandale

   Det synes jeg er å dra det langt. Johansen har vært en av Fulhams beste spillere i Championship. Han har en svært høy stjerne blant Fulham-supporterne. Kommer til å gjøre en glimrende jobb for oss.

   2021-01-24 18:13:44
    Link
  • Re: Skandale

   Stefan Johansen er neppe Norges dårligste fotballspiller, men mulig han er litt rusten nå. QPR har nok gjort verre signeringer enn dette.

   2021-01-24 16:53:45
    Link
  • Re: Skandale

   Stefan Johansen er uten tvil «over the top», men å kalle ham en av norges dårligste fotballspillere viser bare at du ikke vet hva du snakker om.
   Han har vært fast inventar på landslaget i flere år, men har mistet de siste kampene. Ikke så unaturlig med tanke på lite spilletid i Fulham…
   Om han signerer for oss får qpr en midtbanespiller som er sulten på spill. Han har spilt sammen med Charlie Austin i WBA, noe som kan bety mye i det oppbyggende spillet. Han har en erfaring som kan bli gull verdt for oss.

   2021-01-24 17:06:26
    Link
  • Re: Skandale

   Ser dere har store ambisjoner 😂😂lykke til videre i tegneserien med stor signeringene på rekke å rad . De beste ut og avdankete spillere inn.

   2021-01-24 17:48:44
    Link
  • Re: Skandale

   Kom igjen nå Terje. Positive tanker :-).
   https://direkte.vg.no/fotball/news/opplysninger-til-vg-johansen-klar-for-qpr.w4H1R8ejF?utm_source=vgfront&utm_content=row-5

   2021-01-25 21:47:57
    Link