Av STEINAR SÆTHER

Det var lite ærefullt å bli klubb nummer 2 som tapte for møllegutta. Når kampen var avblåst var det likevel sånn. Vi holdt godt følge i første omgang, men når vi ikke skårer på sjansene lenger går det utover de som spiller bakerst. Ett baklengsmål var nok til å tape denne gangen og det var svært nær at nederlaget blei større. 

Steve McClaren og geitebukkene kommer på midtukebesøk i kveld og et godtspillende og , etter hvert, seiersvant mannskap kan ikke møte oss på et bedre tidspunkt. 6 seiere på rad for dem og 3 tap på rad for oss. Likevel er ikke bortelaget bedre enn nr. 10 før kveldens kamp. I høst har opprykkskandidaten for mange (ikke etter mitt syn) surra rundt under oss på tabellen, men etter 18 nyvunnede poeng har vi skifta beitemark. Vi gresser nede på en 18. plass, også etter kampene tirsdag kveld.

Hvem har de banka nylig? Jo, i rekkefølge Sheffield W hjemme, Wolves borte, Rotherham og Norwich hjemme, Wigan borte og på søndag Forest. I de 4 siste kampene har de sluppet inn mål, mot et begredelig Forest blei de aldri utfordra innafor 16-meter`n. 

Tallene for geitebukkene viser 9-5-6 og 20-13. Ikke store forskjellen h/b med hhv 5-3-3 og 4-2-3. Lite mål skåres og enda færre slippes inn, men av de 20 målene har 13 kommet i de seks seirene. Lite lystelig før det altså.

McClaren sine utvalgte heter ofte: I mål styrer alltid Scott Carson. I forsvaret byttes det ofte men de som har spilt oftest er vår gamle helt fra Wembley, Keogh, som har spilt alle, samt Pearce og Christie. Midtbanen har en langt mer innarbeida linje i Butterfield, Ince, Hughes og Bryson mens Johnson og Bryson får stadig spilletid. Bent, Russell og Vydra utgjør oftest spissene. En spiller som Weimann får nesten ikke spilletid fremst.

Nytt fra hospitalet: 4-5 geiter er ute men vi kan være omtrent der vi også. Mackie har fått bra med spilletid i forrige treningskamp men har et stykke igjen til han er klar for alvorligere greier. Caulker og Robinson kan være klare i dag men er det tvil håper jeg de blir spart. Perch er med igjen.

Statistikken sier at vi er på bedringens vei når geitebukkene har besøkt Loftus Road. Etter 10 på rad uten seier ordna vi 2 uavgjorte før vi ordna to seiere på rad. Og vi synger sikkert om Zamora og Wembley i kveld også 😊 Kanskje det hjelper på statistikken...?

I denne kampen er geitebukkene favoritter. Formtallene viser det. Men i denne divisjonen skjer ting ut av det blå, en kan plutselig få et oppsving. Det må være kveldens håp. Ei tidlig skåring til oss kan snu alt. Det er ikke antall målsjanser som svikter... Jeg trur mest på 0-1 eller 0-2 men så ofte jeg har bomma i høst betyr det antagelig poeng 😊 OBS! Kanskje jeg ikke burde skrevet det siste...? Får håpe på Keogh da 😊