Overgangsvinduet

Siste nytt er at Moses Odubajo har ankommet!

badge

Av STIAN KARLSEN

Etter at både Joe Lumley og Liam Kelly har forsvunnet så var det ingen stor overraskelse at det ble presentert en keeper. Jordan Archer bytter på mange måter plass med Lumley, når han kommer gratis fra Middlesbrough. Archer er 28 år og har signert en toårskontrakt. Han har vært innom Tottenham og Fulham i sin karriere, men er nok mest kjent etter fire år (2015-19) i Millwall hvor han spilte regelmessig. 

Sam McCallum kommer på sesonglangt lån fra Norwich. 20-åringen spilte på lån i Coventry forrige sesong og gjorde en god figur der fra sin vingbackplass. Han fikk 41 kamper totalt ogplanen er at Lee Wallace skal få hard konkurranse om spilletid denne sesongen. 

Midtstopper Jimmy Dunne fra Burnley er sistemann som har satt blekket på kontrakspapirene. Dunne er også en billig mann, uten kontrakt, som har spilt i diverse låneklubber i tiden sin som Burnley-spiller, men det har blitt kun 3 kamper i Premier League. Han søken etter fast spilletid kan fort vise seg å bli en suksess i QPR. Dette er rett og slett godt håndtverk på overgangsmarkedet av Warburton & co. 

Vi venter selvsagt på at klubben skal "toppa heila driden" og sørge for en nordmann ved navn Stefan Johansen kommer til W12. En som kjenner QPR bedre enn de fleste og som regel er "spot on" i denne kategorien er David McIntyre. Han tror Stefan kommer til QPR, men at det var ventet å dra ut i tid. Enda mer forventet/forsinket etter at managerskifte i Fulham var et faktum.  

Tom Carroll og Charlie Owens er tilbudt nye kontrakter, mens Dillon Barnes (keeper) og danske Marco Ramkilde allerede har signert kontraktsforlengelse.

Joe Lumley har gått til Middlesbrough i et forsøk på mer spilletid da Seny Dieng er soleklart førstevalg i QPR dersom han blir værende over sommeren.  
 
Inn: Sam Field (ukjent,WBA), Jordy De Wijs (ukjent, Hull), Charlie Austin (gratis, WBA), Sam Field (WBA), Andre Dozell (Ipswich), Jordan Archer (gratis, M´Boro), Sam McCallum (lån, Norwich) Jimmy Dunne (Ukjent, Burnley), Stefan Johansen (£600k, Fulham) 

Ut: Joe Lumley (gratis, Middlesbrough), Geoff Cameron (gratis, Cincinnati) Aramide Oteh, Paul Smyth (Leyton Orient), Macauley Bonne (Ipswich, lån), Liam Kelly (Motherwell), Deshane Dalling, Marcin Brzozowski, Tyla Dickinson, Dylan Duncan

 • 2021

  Helt topp, Stian!!👌👌👍👍Dette lover godt, bare få på plasd Stefan også nå, så ser dette meget lyst ut.Gleder meg😍😍😍

  2021-07-13 11:59:57
  [Svar]  Link
 • 2021

  En liten oppdatering på transfernytt på gang eller?

  2021-07-13 00:02:50
  [Svar]  Link
 • Johansen.

  Noe nytt om S.Johansen ??

  2021-06-16 11:05:59
  [Svar]  Link
  • Re: Johansen.

   Ikke annet enn at Scott Parker er aktuell som ny manager i Bournemouth, og da avventes kanskje overgangen der.. Ikke vet jeg. Sitter også og venter på den overgangen. Det er den viktigste av de alle.

   2021-06-16 11:39:58
    Link
 • Har trua, igjen

  Som vanlig når sesongen er over har jeg trua på ny sesong. Ofte blir den trua borte lenge før jul. Sånn er det å være QPR supporter. Vært det siden 78. Hadde vært utrolig gøy med PL igjen. Var på kvaliken mot Derby og lever fortsatt på den.
  Håper på et godt QPR år og at vi kan komme oss på kamp igjen. Savner det.

  2021-06-04 18:47:07
  [Svar]  Link
 • 2021

  En 4 års kontrakt skrev Rob Dickie med QPR ifjor.Nå vil han trøtte og trege Steve Bruce ta han fra oss.Så da er det bare å håpe han får sparken etter nok en svak sesong av Newcastle snarest.For da stilner forhåpentligvis det rykte..

  2021-05-22 09:29:09
  [Svar]  Link
 • 2021

  Nå skal vi styrke laget heller enn å svekke det.Vi trenger bare å ta noen steg opp så er vi der.Tror ikke de hadde solgt Lumley hvis de ikke var sikre på at Dieng ble.Det er vel ikke særlig god butikk.
  Austin og Johansen kommer.Det er ihvertfall mitt tips.Han jeg er redd for å miste er Ilias Chair.Trur absolutt han kunne tatt Premier League-nivået nå.En Dozzell er nevnt inn.Er det sønnen til gamle Jason Dozzell i Ipswich tru?

  2021-05-22 09:12:08
  [Svar]  Link
  • Re: 2021

   Det stemmer. Andre Dozzell er sønn til Jason. Andre spiller også i Ipswich og har landskamper i alle aldersbestemte klasser

   2021-05-25 14:19:44
    Link