AV EVEN LÜBECK

Det var etter kampen mot Liverpool at denne situasjonen oppsto. En journalist fikk ordet på pressekonferansen og spurte Harry Redknapp om hvorfor ikke Adel Taarabt i det hele tatt var med i troppen mot Pool. Da gikk han til frontangrep på marokkaneren og fortalte blant annet at "han ikke er i form til å spille fotball. Han spilte en reservelagskamp her forleden og til og med jeg kunne løpt mer enn han. Jeg kan ikke fortsette å beskytte han, når han er 19 kg overvektig og ikke trener." Hele intervjuet kan du se i bunnen av artikkelen!

Nå har Taarabt slått tilbake mot den gamle QPR-treneren og i dagens Daily Mail viser han frem at han slettes ikke er overvektig. Han angriper også Redknapp og har uttalt at engelskmannen kun sitter på kontoret hele dager og kun ser på øktene ti minutter hver dag. Han fortsetter med å si at Harry ikke har noe plan bak spillet og at han aldri hører på Glen Hoddle og de andre i støtteapparatet. 

- Treningene er ikke av samme standard som i Milan eller nærheten av det jeg ville forventet av en annen trener. Vi trener få ganger i uka og treningene er ikke intense i det hele tatt. Spillerene er ikke motiverte og da er det vanskelig å prestere i ligaen. Mot West Ham sa han at vi tapte kampen fordi vi ikke var i god nok form, men jeg syntes at vi tapte fordi West Ham var bedre organisert og vi løp bare rundt, vi har ikke noe plan. Men jeg elsker QPR og jeg elsker fansen, og det kan ingen ta fra meg. Dette er min klubb. 

Taarabt har kun spilt 24 minutter i årets Premier League-sesong(en snau halvtime mot West Ham og to-tre minutter mot Sunderland, red. anm.). Han fikk også spille hele kampen mot Burton Albion i ligacupen, hvor QPR spilte en grusom kamp og tapte 1-0. 

 

Hva syntes du om disse uttalelsene fra Harry Redknapp og Adel Taarabt? Er han overvektig eller bør han få en siste sjanse? Kommenter i feltet under da vel!