Av DAG HÅKON HELLEVIK

For å ta det siste først, så må vi ta et tilbakeblikk til 16. august 2014. Den dagen tapte QPR 0-1 hjemme for Hull City med følgende 14 spillere på banen: Robert Green, Richard Dunne, Bobby Zamora, Rio Ferdinand, Stephen Caulker, Danny Simpson, David Hoilett, Joey Barton, Ali Faurlin, Matthew Phillips, Armand Traore, Jordon Mutch, Luic Remy og Charlie Austin.

I år serieåpner vi borte mot Charlton 8. august, og spørsmålet er: Hvor mange av disse spillerne kommer til å være på banen for QPR, fra start eller som innbytter, i den kampen?

Du svarer med et tall, og deretter ( med mindre du tror svaret er null) med navnene på de du tror kommer til å spille. Vi sorterer først ut de som har svart riktig antall, og vinneren blir den av disse som har flest riktige navn. Stiller flere likt blir det loddtrekning. Hovedpremien er en QPR-drakt for 2015/16. Hvor mange premier vi deler ut avhenger litt av oppslutningen om oppgaven.

Svaret sendes til:

daghakon@besonet.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OVERVINTRINGSQUIZ i emnefeltet

Svaret må ligge i innboksen senest torsdag 6. august klokka 23.59.

I tillegg har du fortsatt noen dager på deg til å tyde signaturen på fotballskoene som følger denne artikkelen. Her gir vi deg et par ledetråder: Det handler om en spiller som har en eller flere A-landskamper for England og som har spilt i Premier League for QPR i 2011 eller senere. Skonummeret er 39.

Fristen for å svare på denne oppave er 1. august, og premien er skoparet. Passer de ikke på føttene dine kan du jo ha dem som blomsterpotte i vinduskarmen. Vi trekker lodd blant alle som måtte svare riktig.

Også dette svaret sender du til:

daghakon@besonet.ch

Skriv (og det er fortsatt veldig viktig) SOMMERQUIZ_SKO i emnefeltet

Du må IKKE svare på begge oppgavene i samme mail!

For begge oppgavene gjelder at bare supporterklubbens medlemmer kan delta. Du må enten ha vært betalende medlem i 2014/15 - eller eventuelt være nyinnmeldt medlem som har betalt 15/16-kontingenten før 1. august.

I august kommer vi våre vanlige månedlige oppgaver. Vi kommer også med ny tabelltippekonkurranse for 2015/16, samt vinnerne av denne oppgaven i sesongen vi har bak oss.