Av DAG HÅKON HELLEVIK

For å ta det siste først, så må vi ta et tilbakeblikk til 16. august 2014. Den dagen tapte QPR 0-1 hjemme for Hull City med følgende 14 spillere på banen: Robert Green, Richard Dunne, Bobby Zamora, Rio Ferdinand, Stephen Caulker, Danny Simpson, David Hoilett, Joey Barton, Ali Faurlin, Matthew Phillips, Armand Traore, Jordon Mutch, Luic Remy og Charlie Austin.

I år serieåpner vi borte mot Charlton 8. august, og spørsmålet er: Hvor mange av disse spillerne kommer til å være på banen for QPR, fra start eller som innbytter, i den kampen?

Du svarer med et tall, og deretter (med mindre du tror svaret er null) med navnene på de du tror kommer til å spille. Vi sorterer først ut de som har svart riktig antall, og vinneren blir den av disse som har flest riktige navn. Stiller flere likt blir det loddtrekning. Hovedpremien er en QPR-drakt for 2015/16. Hvor mange premier vi deler ut avhenger litt av oppslutningen om oppgaven.

Svaret sendes til:

daghakon@besonet.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OVERVINTRINGSQUIZ i emnefeltet

Svaret må ligge i innboksen senest torsdag 6. august klokka 23.59.

Bare supporterklubbens medlemmer kan delta. Du må enten ha vært betalende medlem i 2014/15 - eller eventuelt være nyinnmeldt medlem som allerede har betalt 15/16-kontingenten.

Hva angår den uleselige skosignaturen vi har plaget dere med i juli, så var ledetrådene at vedkommende hadde landskamp for England og dessuten hadde spilt i PL for QPR i nyere tid. Skadeskutte Andy Johnson kvalifiserte såvidt til begge deler. Han fikk tre PL-kamper for QPR i august/september 2012, og han fikk 8 landskamper som Palace- og Everton-spiller i perioden 2006 til 2008.

Vi fikk også forslag på Robert Green, SWP,  Joey Barton og Steven Caulker, omtrent det som var av andre aktuelle kandidater. Men det var de seks som svarte Andy Johnson som kom med trekningen vår, og av disse var det altså Lars Erling som kom opp av hatten.