Av DAG HÅKON HELLEVIK

Som vanlig tar vi utgangspunkt i første seriekamp forrige sesong, da vi startet moroa med å vinne 3-0 over Leeds. 14 QPR-spillere var på banen i den kampen:

Alex Smithies, Ned Onuoha, Steven Caulker, Grant Hall, Jake Bidwell, Karl Henry, Massimo Luongo, Ola Shodipo, Nasser El Khayati, Tjaronn Chery, James Perch, Ben Gladwin, Jordan Cousins og Seb Polter.

I år serieåpner vi mot Reading 5. august, og spørsmålet er: Hvor mange - og hvilke - av disse spillerne kommer til å være på banen for QPR (fra start eller som innbytter) i den kampen?

Du svarer med et tall, og deretter (med mindre du tror svaret er null) kommer du med navnene på de du tror kommer til å spille. Vi sorterer først ut de som har svart riktig antall, og vinneren blir den av disse som har flest riktige navn. Stiller flere likt blir det loddtrekning. Hovedpremien er en QPR-drakt for 2017/18. Hvor mange premier vi deler ut avhenger litt av oppslutningen om oppgaven.

Svaret sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OVERVINTRINGSQUIZ i emnefeltet

Svaret må ligge i innboksen senest torsdag 3. august klokka 23.59.

Bare supporterklubbens medlemmer kan delta. Du må enten ha vært betalende medlem i forrige sesong eller eventuelt være nyinnmeldt medlem som allerede har betalt 17/18-kontingenten.