Av DAG HÅKON HELLEVIK

Seriestarten for et knapt  år siden var en god begynnelse på en ganske dårlig høst, for vi fikk ikke laget i gang før det ble januar. Men vi slo i det minste Nottingham Forest i første kamp, og det med disse 14 på banen:

Joe Lumley, Ossie Kakay. Rob Dickie, Yoann Barbet, Lee Wallace, Goeff Cameron, Tom Carroll, George Thomas, Bright Osayi-Samuel, Paul Smyth, Luke Amos, Dom Ball, Ilias Chair, Lyndon Dykes

Spørsmålet er; Hvor mange, og hvem, blant disse 14 kommer til å få spilletid (fra start eller som innbytter) i QPRs første ligakamp i august 2021?

Du svarer først med et tall. Deretter (med mindre du tror tallet er null) fører du opp hvilke spillere du mener vil utgjøre dette antallet.

Når vi kårer vinneren sorterer vi først ut deltakerne med riktig antall spillere - og deretter ser vi på hvem av disse som har flest riktige navn. Står flere innsendere likt blir vinneren den som først får svaret sitt registrert i quizredaktørens epostkasse.

Send svaret ditt på e-mail til « daghakon@pilzie.ch » Skriv «OVERVINTRING» i emnefeltet. Seriestart er satt til lørdag 7. august, og svarfrist er fredag 6. august kl 23.59. Men som sagt - det kan altså lønne seg å svare litt før fristen går ut.

Vinneren får QPR Norway-trøya. Kanskje deler vi også ut mer enn en premie, det avhenger av hvor stor deltakelsen blir.

Konkurransen er åpen bare for supporterklubbens betalende medlemmer. Det betyr at du enten må ha vært medlem i 2020/21, eller eventuelt være innmeldt som nytt medlem før 7. august 2021. 

Ikke medlem? Meld deg inn i supporterklubben her!