Da var det igjen klart for en ny kamp mot en motstander som ligger rundt midten, altså samme tabellområde som vi holder hus. For ei uke siden røyk vi i en kamp vi like gjerne kunne reist hjem seirende fra.

Roy Hogdson sine karer kommer på besøk, og med en hærskare norske supportere på tribunen skal vi vise hvem som er hjemmelaget. Mest av alt fordi vi på tross av våre skader har et litt større maksnivå enn Birmingham`erne.
Begge lag har et bra maksnivå skadefrie, men for vår del har vi en spissduo, om vi spiller 4-4-2, som er i veldig god form.

Duoen som skulle ta Bromvika et steg høyere enn i fjor, nyinnkjøpte Shane Long og fjorårets komet, nigerianske Peter Odemwingie, har i løpet av de 13 første seriekampene spilt sammen 4 ganger. Nå er antakelig Odemwingie skadefri mens Long må sjekkes før kampstart.
Long uttaler seinest i dag at han SKAL spille uansett hvor mye smerte han føler. Vi får se.

Våre ess der framme for tida , Heidar og Jay, er så lite skada at de spiller om Warnock knipser med fingerne. Sånn sett savner vi ikke Dudley - selv om han er en ressurs skadefri.
SWP var ikke guds gave til spissjobben ved siden av Heidar sist.Nå er kanskje ikke det noen problemstilling siden han kanskje må stå over med, jepp, skade.

Nå som Barton er tilbake og garantert spiller blir spørsmålet hvem som spiller ved siden av ham, Faurlin og Mackie.
Dukker det opp en marokkaner tru?
Adel er vissnok tilbake i god form igjen etter ekstratreningen de to siste ukene. Om han starter, noe jeg kanskje trur han ikke gjør, er Traorè tilbake på venstreback på bekostning av Hill.

På midten hos Bromvika er det ganske åpent. Vi veit at Zoltan Gera er ute resten av sesongen, mens 5-6 andre kan bekle disse 4 plassene. Av disse kan 2-3 være ute med skade... Og da skyter jeg inn at til dags dato har Roy Hogdson brukt hele 30 spillere!

Forsvarsrekka og målvakt Foster er ofte de samme og burde være samspilt men nei, de slipper inn halvannet mål per kamp, altså tett opptil oss.

Men det en legger mest merke til er antall mål framåt. Kun 12 i tallet skremmer ingen.
Så da burde det bli ei fin treningsøkt for Ferdie og Gabbidon...? De to bør ta et steg opp kvalitetsmessig.
Nei, de har ikke prestert så dårlig som mange vil ha det til men antall innslupne mål forteller dog om visse problemer bakåt i midten.

Backene våre holder mål, for å si det sånn, og Radek holder fortsatt mål, det viste han mot kystfugla sist.

Om begge mannskapene var noenlunde skadefrie ville dette vært et oppgjør mellom klubber på øverste tabellhalvdel. Men skader er en del av fotballens natur...

Jeg tipper på et jevnt oppgjør hvor vi vinner med ett mål.