Av STIAN KARLSEN

Det er for tiden et knippe spillere ute på lån. De fleste av disse unggutter som trenger spilletid for å utvikles. Vi har mange eksempler på vellykkede utlånsavtaler, men sannheten er at de fleste finner ut at nivået de blir utlånt til er mer passende. De to siste spillerne som har hatt suksess med slike avtaler er Ilias Chair (Stevenage) og Ebere Eze (Wycombe). Vi har sjekket nåværende status.  

Liam Kelly, Motherwell, Skotsk Premiership 
Spiller fast for Motherwell, men har hatt sin andel av dårlige dager. Sist spilte kamp var 20 mars mot Kilmarnock hvor laget tapte 1-4 og kampens første scoring var en solid brøler fra Kelly. Motherwell sliter på nedre halvdel av den skotske Premiership-tabellen. 

Kan vanskelig se at Kelly har utviklet eller økt sine sjanser for spill i QPR med dette låneoppholdet foreløbig. 

 

 

Conor Masterson, Swindon Town, League One 
Gikk på lån til Swindon i League One etter at De Wijs kom til QPR i januar. Fikk seks kamper for Swindon før en hamstring-skade satte ham på sidelinjen i midten av febriuar. Usikkert om han spiller mer denne sesongen. 

Trist, for en Masterson med mye spilletid og erfaring fra League One hadde vært nyttig for oss fra høsten av. 

Paul Smyth, Accrington Stanley, League One
Spiller også i League One for Accrington Stanley. Fast inventar på laget som vaker rundt midt på tabellen. Står med 28 kamper, 3 mål og 3 målgivende. Smyth hadde, i likhet med hele laget, en svært mørk dag på lørdag da de møtte Peterborough og tapte hele 7-0. 

Vi hadde nok forventet ørlite mer av denne avtalen. Som spiss så blir det litt for puslete med tre nettkjenninger på nivået under der han ønsker å prestere. 
 

Olamide Shodipo, Oxford Utd. League One
Statistikkmessig går det langt bedre for Ola enn Paul. 9 scoringer på 31 kamper er helt greit for ett lag som kjemper om playoffplass. 
Shodipo er stort sett i startoppstillingen, men må kjempe om en plass på laget til Karl Robinson. Det er sjeldent at Ola får spille alle 90 minutter av kampene. Han hadde sin beste periode rundt juletider hvor fem av målene kom ganske tett. Viktig for 23-åringen at han får et aldri så lite gjennombrudd etter å ha vært ung og lovende i altfor lang tid. 
 

Aramide Oteh, Colchester Utd, League Two
På nivået under Ola finner vi Aramide Oteh. Han ble hentet til Colchester for å score mål og være bidragsyter til å holde dem stabilt i divisjonen. Det har vel gått litt under pari. Fem scoringer på 25 kamper og Colchester er plassert rett over nedrykksstreken. 

Oteh er mye ut og inn av laget og i marsmåned har det vært mest benkesliting. Utviklingen er altså ikke den hverken han eller QPR ønsker. 

Ellers så har Deshane Dalling vært på utlån til Wealdstone i februar og returnert etter å ha spilt én kamp. 

Foreløbig ser det ut til å være heller magert utbytte av å sende spillere ut på lån denne sesongen. Det er fremdeles muligheter til å blomstre, men sanden er i ferd med å renne ut... 

U R´sss