Av DAG HÅKON HELLEVIK

På grunn av begrenset tilgang på bussbilletter fra London er vi nødt til å sette en annen påmeldingsfrist enn det som tidligere har vært annonsert på nett og i Superhoops.

Supporterklubbens fellestur med årsmøte fredag 17. november og hjemmekamp dagen etter, er i år utvidet med et tilbud om å reise med supporterbussen fra London til Derby påfølgende tirsdag. 

Bortebillettene legges normalt ut for salg mellom 24 og 30 dager før kampdato, og det betyr at vi må ha en påmeldingsfrist som tar høyde for dette.

Det er i første rekke bussbillettene som kan bli et problem. QPR setter bare opp en buss, og dersom vi melder oss med en større ordre en uke etter at billettene er lagt ut kan det hende at bussen er full. Derfor tar vi ikke sjansen på at 1. november, som er påmeldingsfristen for årsfesten fredag og Villa-kampen lørdag, vil være tilstrekkelig også for de som vil reise til Derby.

Derfor; hvis du vil reise med til Derby-kampen - send påmelding senest 18. oktober. Melder du deg på senere vil vi kjøpe billetter til deg dersom de er tilgjengelige, men da kan det hende du er for sent ute.

Bestilling sendes «  qprkaare@hotmail.com  », den samme adressen som påmeldingen til resten av arrangementet. Husk å merke denne mailen med  «Derby County» i emnefeltet. Du må også presisere om du skal ha bare kampbillett - eller både kampbillett og bussbillett.

Bussen går fra Loftus Road midt på dagen, sannsynligvis i tidsrommet 13-14. Den vil returnere til samme sted en gang rundt midnatt. Du behøver ikke betale disse billettene ved påmelding, men påmeldingen vil være bindende. Betalingen kan utestå til vi vet hva bussbilletten og kampbilletten faktisk kommer til å koste. 

OBS: Hvis du er mer enn 60 år gammel, oppgi nøyaktig alder i påmeldingen. Da vil du kunne få rabatt - i alle fall på bussen - men kanskje også på kampbilletten.