Av STIAN KARLSEN

Paul Konchesky. Navnet gir assosiasjoner til noe som ligner flopp, men kanskje er man noe forutinntatt ovenfor mannen som spilte i Liverpool sesongen 2010/11. 

Sannheten er at Konchesky har en ganske bra karriere bak seg seg hvis man ser bort fra hans tid i Liverpool. Han kommer nå fra Leicester som han har vært i siden 2011, og sist sesong spilte 26 kamper for i Premier League. Han fikk beskjed om at hans framtidsplaner ikke var i Leicester 30 juli etter at han ikke har hatt spilletid i pre-season. Utlån ble svaret.

Ikke fremtiden
Konchesky har blitt 34 år og er neppe en langsiktig løsning, men samtidig så vitner dette om at både QPR og Ramsey ønsker å være med å kjempe på den øvre halvdelen av tabellen allerede denne sesongen.
De ambisjonene er det selvsagt vanskelig å mislike.  

Mange nye fjes
Dette er sommerens signering nummer ni. Blir spennende å se om vi spiller som et lag på lørdag. 
De åtte andre signeringene er som følger: 

James Perch (forsvar, Wigan) Tjaronn Chery (off.midtbane, Groningen), Tyler Blackwood (Spiss, collegefotball USA), Sebastian Polter (Spiss, Mainz 05), Jamie Mackie (midtbane/spiss, Notiingham Forest), Jay Emmanuel-Thomas (spiss/ving, Bristol City), Massimo Luongo (midtbane, Swindon),  Ben Gladwin (midtbane, Swindon)

U R´sss