Sesongstart er bestandig spennende. Kanskje enda litt ekstra spennende denne gangen siden Warburton har gjort så enorme endringer i troppen.

Disse elleve startet oppgjøret mot Stoke: Joe Lumley i mål var ingen overraskelse, og backrekka var heller ikke overraskende basert på pre-season. Rangel på høyre, Hall og Barbet som stoppere og Ryan Manning på venstreback. Grant Hall var kaptein for dagen, og det var gledelig å fjorårets kaptein, Toni Leistner, på benken. Han har ikke forsvunnet enda...

På midten var det mange spørsmålstegn før kampen. At Luke Amos skulle starte var vi ganske sikre på etter preseason. Med seg fikk han Scowen, Osayi-Samuel, Cameron og Eze. Det betød Smith, Pugh, Shodipo og Chair på benkplass.
På topp var det forventet at Jordan Hugill skulle starte, men Jan Mlakar som backup på benken.

Stoke startellever

4-2-3-1 var heller ikke noe sjokk fra Warburton. Amos og Cameron som "holdende" midtbaneanker.

Varmt og fint i Stoke som er velkjent for "kalde tirsdagkvelder i november". Rundt 20 grader, lettskyet dannet en perfekt ramme for serieåpningen.

og bedre skulle det bli...

7 minutter var spilt da Geoff Cameron vrir ballen fra midten og ut på høyresiden hvor Osayi-Samuel kom fossende. Stoke-keeper Butland gjør en merkelig avgjørelse da han også stormer ut mot kanten av sekstenmeteren for å stoppe Osayi-Samuel. Han rekker ikke frem og BOS lemper ballen inn i feltet hvor Jordan Hugill kommer og setter ballen enkelt i mål. Effektiv fotball og deilig med scoring i debuten for Hugill!

Det skulle gå 10 minutter med mest QPR, før Stoke klarte å produsere noe som lignet en målsjanse. Frispark fra midt på halvdelen vår, inn i feltet og Clucas fikk hodet på ballen. Ballen strøk en liten halvmeter utenfor stanga til Lumley.

Så skulle det være tid for gule kort. Cameron, Scowen og Barbet kom i dommerens bok i løpet av noen hektiske minutter, alle tre kortene var det lite å si på.

QPR benyttet muligheten til å dra ned tempoet og lyktes med planen. Stoke så rådville ut og det var QPR som fikk detn neste gode muligheten da Rangel la inn fra høyresiden og Scowen timet løpet sitt godt i midten foran mål. Fra 6 meter kommer han akkurat ikke høyt nok for å få ballen på mål og headingen går utenfor. God sjanse!

Resten av omgangen fortsatte i det samme sporet. QPR styrte tempoet, frustrerte hjemmelaget og noen større sjanser ble det aldri. En strålende omgang for oss og 0-1 inn i garderoben smakte svært godt.

QPR går ut i andre omgang og fortsetter i nøyaktig samme stil. Styrer både spill og tempo. Bright Osayi Samuel skaper all slags problemer for McClean på sin høyreside. Etter 53 minutter kommer kampens høydepunkt. Det begynner med en Stoke-corner som går bak målet til Lumley. Han spiller langt ut på høyre og ballen går bak i banen igjen og helt inn til Lumley. 7-8 trekk senere ligger ballen i mål bak Butland etter at Eze har åpnet hele Stoke-forsvaret med noen elegante kroppsfinter. Scoringen må sees!

Nå begynner vi å klype oss i armen. 2-0 borte mot Stoke i serieåpningen. Selv ikke de mest optimistiske hadde dette i tankene, men på dette stadiet var det helt fortjent i tillegg.

Etter 68 minutter kommer det første bytte da Luke Amos går ut og en ny debutant kommer inn i Marc Pugh. Tre minutter senere må Osayi-Samuel ut og blir erstattet av Shodipo.

Drøye fem minutter senere, i det 78 minutt, kommer reduseringen ut av nesten ingenting. Et heller svakt innlegg fra høyresiden blir fluktet videre av Tom Ince og plutselig står Clucas alene på 8-9 meter og banker ballen utagbart inn til høyre for Lumley. Litt tilfeldigheter og plutselig er det full match igjen.

Warburton gjør grep for å sikre 3 poeng og setter innpå Toni Leistner for Jordan Hugill i det 81 minutt. Nå skulle det handle om å beholde det man hadde! QPR henger i tauene, Leistner klarerer, Hall gir corner og det er til tider hektisk. Så inn i overtiden tar QPR Player kvelden så det ikke er mulig å følge matchen :(

Stormen rir vi av og tar tre poeng på bortebane. Strålende!

Best/dårligst
Flere gode. Hugill må nevnes, Amos likeså av de nye. Eze var frisk til tider og Rangel var god, men for undertegnede er Bright Osayi-Samuel MOTM. Han hadde McClean i lomma store deler av kampen og QPR kunne utnyttet dette enda mer. Han har en fart og styrke i kroppen som kan bli et sterkt våpen denne sesongen.

Av de svake er det Scowen som utmerker seg. Løper mye og riktig, men er rett og slett ikke venn med ballen. Altfor mye upresist og kunne forårsaket en tidlig baklengs da han sendte en støttepasning inn mot mål som ble fanget av Stoke-forsvaret. Du må opp mange hakk Josh!

Vi velter oss uansett i glede over en perfekt seriestart.

Stoke-QPR 1-2 (0-1)