Blemmen fra Englands kamp mot USA i Sør Afrika i 2010 vil nok følge ham gjennom livet. Klimaet i Indonesia passet ham ikke stort bedre, for etter 20 minutter slapp han en høy og enkel ball ned i beina på hjemmelagets argentiner Fernando Soler som kunne spasere kula i mål.

Vi håper inderlig ikke at vi har byttet ut Paddy Kenny med Donald Duck, for Green var helt upresset og tabben svært stygg. Likeledes håper vi at ingen West Ham-fans logger inn på QPR Player for å se highlights, for vi har fått nok pepper fra den kanten for alle de andre mislykkede overgangene fra London øst.

Senere i omgangen fikk vi blant annet ytterligere en keepertabbe fra Green, denne gang ustraffet, samt en utmerket redning på et forsøk fra samme Soler, før det gikk i svart for alvor. Det skjedde da flomlysene på stadion sviktet og kampen måtte ta pause. Før det skjedde hadde imidlertid Adel Taarabt utliknet på straffe etter at Fabio hadde gått på et langt løp og blitt felt i boksen.

Det ble brent flere sjanser enn det ble scoret mål denne gangen, men seiersmålet midtveis i andre omgang var en perle fra Jamie Mackie. Vingen kom på et av sine klassiske raid på høyresiden, snurret og slo et nydelig innlegg til Bobby Zamorra som skjøt kontrollert i mål omtrent fra straffemerket.

Men Persabaya hang bra med, til tross for at QPR kampen under ett hadde ett merkbart overtak. Hadde dette vært en tellende kamp ville vi bitt en smule negler, ikke minst da en av hjemmelagets angripere kom alene mot Radek Cerny helt på tampen av oppgjøret. Heldigvis sto ikke avslutningen i stil med kvaliteten på angrepet for øvrig.

QPR besto denne gangen av Robert Green (Radek Cerny 45) , Nedum Onuoha, Anton Ferdinand (Jamie Mackie 45), Matt Connolly, Clint Hill (Shaun Wright-Phillips 45), Fabio da Silva, Adel Taarabt, Samba Diakite (Ji-Sung Park 70), Arman Traore (Max Ehmer 45), Bobby Zamora (Hogan Ephraim 78), Heidar Helguson (Michael Doughty 45)

Ellers har QPR også et lag av hjemmesittere som har hatt sesongåpning denne uken. Dette reservelaget var et ungdomslag forsterket av DJ Campbell, Rob Hulse og Tommy Smith, seniorproffer som alle er så langt ute i køen at de ikke hadde fått asiabillett.

DJ scoret begge våre mål i en 2-1-seier over Woking lørdag 21. juli. Samtidig har han i et intervju gitt uttrykkfor en smule frustrasjon over ikke å vite hva den nye sesongen vil bringe. Dudley er jo som vi vet QPR-fan av legning, og han legger ikke skjul på at den første (og kanskje eneste) sesong i den tverrstripete trøya ble en skuffelse.

Videre lar vi aldri en anledning gå fra oss til å lovprise den elendige nyhetstjenesten på qpr.co.uk, så i kjent stil kan vi jo nevne at vi måtte på Wokings hjemmeside for å finne QPRs lagoppstilling til denne kampen, Fra avspark besto den av Aaron Lennox, Brad Simmonds, Manny Monthe, Albert, Ben Brown, Taylor Parmenter, Tommy Smith, Tom Hitchcock, Rob Hulse, D. J. Campbell og Bruno Andrende. Det kom på noen innbyttere også, men hvem de var er åpenbart en forretningshemmelighet.