Av STIAN KARLSEN

Selv om det norske landslaget leverer bra resultater så er disse "landslagsukene" kun til irritasjon i mangelen på skikkelig fotball! 

Eze
Den siste uken byr på godt og vondt selv om QPR ikke har spilt fotball. Ebere Eze har spilt fotball, og det for det engelske landslaget. Riktignok var det snakk om U20, men dette er bare starten for Eze og debuten var det nok deilig å få gjennomført. Det ble en assist og gode skussmål i de fleste medier. I midtuken hadde U20 kamp igjen, men Eze var ikke på banen. Med QPR-øyne er det helt ideelt med tanke på kamp lørdag. 

Freeman
Luke Freeman har lettet litt på sløret angående interessen fra Middlesbrough i august. Han innrømmer at det hele preget ham til en viss grad. Tanken var på at Middlesbrough var en av opprykksfavorittene og at det ga større sjanser for å spille i Premier League på sikt. Han legger til at han likevel aldri på noen måte har vært misfornøyd i QPR, og er fullt fokusert. Da spørs det hva QPR sier dersom Middlesbrough kommer og prøver seg på nytt i januar...

Onuoha
Det har også kommet frem at Nedum Onuoha fikk tilbud om å fortsette i QPR, men at han høflig avslo og tilslutt signerte for Real Salt Lake i MLS og USA. Hvis man kan stole på mediene/Onuoha så skjønner man hvorfor. Tilbudet som ble forespeilet var at han skulle spille "gratis" for klubben og få lønn basert på antall kamper han vr på banen. Man trenger ikke høyskoleutdanning for å skjønne at det ikke vil være gunstig for Onuoha. 

Ipswich
Til helga er det Ipswich på Portman Road som venter. Det skal bli deilig med skikkelig ball igjen... 

Skal vi sette pengene på QPR seier, en Eze i full fyr og Nahki Wells som målscorer. Hadde nok fått god odds, men ser det ikke som helt usannsynlig! 

La ballen trille
U R´sss