Sparket manager og en "caretaker" som oste av usikkerhet på pressekonferansen dagen før kampen. Dette i tillegg til at vi har vært spillemessig svake den siste tiden gjorde at vi var levnet små muligheter til poeng i dette oppgjøret.

John Eustace sitt første laguttak imponerte vel heller ingen, i alle fall ikke i etterpåklokskapens navn. Det var mange endringer siden tapet sist, og QPR stilte følgende elleve spillere: Lumley, Bidwell, Rangel, Furlong, Lynch, Cameron, Freeman, Wszolek, Eze, Cousins, Wells.

Ingen Luongo som var syk, og heller ingen Bright Osayi-Samuel, noe som var skuffende etter at han er en av få som har levert bra den siste tiden.

Formasjonen var 4-1-4-1 med Cameron som bindeledd mellom forsvaret og midtbanen og Nahki Wells alene på topp. Vi kan konkludere med at det ikke var noen heldig måte å løse Norwich på Carrow Road.

Aldri noen mulighet
Kampen startet med fem minutter uten store sjanser. Deretter var det jevnt over for QPR. Norwich pøste på all skyts de hadde, skapte store målsjanser og scoringer på løpende bånd.

6 minutter: 1-0. Crossball over på vår venstreside åpner opp hele forsvaret. Pasning inn i feltet hvor Buendia får en enkel oppgave med å bredside inn 1-0 fra syv meter.

11 minutter: 2-0. Stipermann får ballen på 25 meter og avanserer mens QPR-forsvaret rygger. Fra 20 meter avslutter han med venstrebeinet forbi forsvaret og en svak Lumley klarer ikke holde markkryperen utenfor streken.

38 minutter: 3-0. Leistner har kommet inn for en skadet Bidwell og viser seg frem ved å sette Freeman i en vanskelig situasjon. Freeman følger opp med å slå en altfor løs pasning bakover. Norwich snapper ball og toppscorer Pukki får tilslutt små problemer med å sette inn 3-0 alene med Lumley.

Norwich burde nok hatt flere baller i nettet. Hernandes hadde blant annet et par feite målsjanser som burde gitt uttelling.

QPR hadde ett skudd på mål etter tilfeldigheter. Rangel fikk bra klem på skuddet fra 15 meter, men hjemmelagets keeper har god kontroll.

Transportetappe
Norwich skrudde ned tempoet i den andre omgangen og la inn komfortgiret. Tidlig i omgangen får QPR sin beste mulighet i kampen da Eze finner Furlong med et innlegg fra venstre. Furlong er sterk i lufta og setter ballen lavt nede i høyrehjørnet fra syv meter. Kun en god Tim Krul hindrer redusering.

Til tross for at Buendia blir velfortjent utvist etter 71 minutter da han klipper ned Josh Scowen, så klarer ikke QPR å prege oppgjøret.

Norwich setter spikeren fem minutter før full tid til 4-0. Lang ball bak forsvaret som Pukki er hissig på. Han tar den strakeste veien mot Lumley og banker ballen opp i nettaket. Pukki er toppscorer med selvtillit, ingen tvil om den saken.

Dermed ble det 4-0. Det kunne sett atskillig verre ut. Spesielt med den katastrofale førsteomgangen QPR fremviste. Ingen tegn til å ville "blø for trøya". Vi krever ikke mye, men innstilling og innsats må man kunne forvente på dette nivået. Det var ikke på plass...

Ingen av leddene henger sammen og 4-1-4-1 var en ubegripelig dårlig løsning. Makan til boltreplass som Norwich fikk i 1 omgang skal man lete lenge etter. Hver gang det kom en crossball så ramlet forsvaret ned i trekkspilleffekt slik at de gulkledde kunne vende opp rettvendt å sette nesa mot mål. Når man da står med lua i den ene hånda og den andre lanken hevet over hodet i håp om at dommertrioen skal vinke/blåse for offside, så går det galt.

Ingen bestemann
Denne klarer jeg ikke denne gangen. Det var svakt over hele fjøla. Fra Lumley bak til Wells på topp. Her er det faktisk få lyspunkter selv om man leter godt.

Blir dette bedre med Tim Sherwood (ikke bekreftet....) på plass?
Med dette laget og denne innstillingen så sitter ingen manager mer enn 10 kamper, så mye kan sies. Her er det mer enn manageren som ikke er riktig, og tålmodigheten fra oss supportere til de som eier oss er nå brukt opp. Hva har du gjort positivt for denne klubben Tony Fernandes? Det er på tide med en selvransakelse.

Nå er det kun seks kamper igjen, men ned til Rotherham skrumpet avstanden fra 8 til 5 poeng denne ettermiddagen. Rotherham slo nemlig Nottingham Forest 2-1.
Det blir viktig å følge deres resultater fremover for det er faktisk vanskelig å se for seg at QPR skal ta noen poeng på egenhånd.

Millwall borte til onsdag er neste mulighet, men helt ærlig så ser det veldig mørkt ut for tiden.

Denne lidenskapen av en klubb er for øyeblikket for en byrde å regne.

Norwich-QPR 4-0 (3-0)