Begge lag var ute etter å reise kjerringa etter å ha tapt 0-5 i første serierunde.

Mark Hughes valgte 4-4-2 til denne matchen. Green som burvokter med en backrekke foran seg bestående av Fabio,Ferdinand,Hill og Traore. På midten bekledde Mackie og Hoilett hver sin kant med Park og Diakite sentralt. På topp fikk Cisse fornyet tillit og fikk selskap av Zamora. To endringer fra tapet mot Swansea. Taarabt og Onuoha vraket.

Lovende åpning
QPR så brukbare ut de første ti minuttene og skapte noen halvfarligheter ved Mackie og Hill. Allerede etter 11 minutters spill gikk det derimot galt. 1-0 til hjemmelaget kom etter en fin opprulling av Norwich mot vår høyreside. Clint Hill fikk valget mellom å følge Holt eller Jackson i midten etter at Ferdinand mister sin mann (Holt) ut av synet. Han velger Holt og innlegget som kommer fra Pilkington faller sevsagt ned på hodet til Simeon Jackson. Han får en enkel oppgave fra kloss hold og nedturen fra premieren så ut til å fortsette.

Straffe,retur og mål!
Det skulle heldigvis ikke gå lange tiden før det ble balanse i regnskapet. Cissé fikk en ball i boksen fra Hoilett og ble lagt i bakken av Norwich sin nyervervelse Bassong. Dommer Clattenburg peker på straffemerket, noe som så ganske billig ut. Cisse gjorde seg klar og viste nok en gang at den som "skaffer" straffe ikke bør ta den. Det var ingen dårlig straffe, men keeper Ruddy fikk fingrene på den nede i sitt høyre hjørne. Ballen går deretter via stanga og ut i feltet igjen. Zamora er på rett plass til rett tid på returen og dermed like langt. 1-1

Oransje Clint
Clint Hill gikk velfortjent i boka med gult kort etter å ha felt Holt midtveis i omgangen. Den samme Hill levde farlig ved flere anledninger resten av omgangen og hadde en stri tørn i sin kamp mot Grant Holt. Norwich var hele tiden det førende laget på banen uten å sette Robert Green på de store prøvene. Snodgrass var nærmest med et skuddforsøk fra 20 meter som Green reddet greit. 1-1 til pause kunne man absoutt leve med resultatmessig men defensivt så QPR ikke bra ut. Mot bedre motstand hadde man blitt straffet hardt!

I samme sporet
Mark Hughes gjorde ett helt nødvendig bytte i pausen og erstattet Hill med Onuoha. Det hindret ikke Norwich fra å ta tak i matchen også etter pause. Spesielt Simeon Jackson og Grant Holt var konstante uromoment for oss. Cisse var kun centimetere unna et gjennomspill fra Park etter 50 minutter, brukbar sjanse uten resultat. QPR spilte seg litt inn i kampen og fikk et par dødballer i farlig sone. Hoilett satte sitt frispark i Norwich-muren og Park sin dødball var dessverre for upresis. Man kunne se konturene av at QPR kunne får med seg mer enn ett poeng fra Carrow Road.

Hodeskade kunne kostet oss dyrt
Zamora måtte ut og sy tre sting i hodet og Norwich benyttet den tiden til igjen å ta initiativet i kampen. Norwich fikk noen dødballer og de var langt mer farlige enn QPR sine . Bassong var nær med en heading på bakre stolpe etter et frispark etter 65 minutter. Svak markering skapte nok en gang en stor sjanse etter 70 minutter. Garrido slår ett innlegg fra venstre og Ferdinand er feilplassert så det holder. Snodgrass får gå opp helt alene fra 6-7 meter men headingen går en halvmeter over mål.

Bytter og fokus på ett poeng
Hughes ser at forsvaret trenger oppgradering og gir Bosingwa sin debut på bekostning av Traore. Nok en gang er byttet riktig og nødvendig.
Med under ti minutter igjen å spille så ble det farlig mot oss igjen. Russell Martin ruver i feltet og ballen treffer tverrliggeren etter headingen. Vi er heldige og det meste dreier seg om å berge dette ene poenget.
Siste byttet til Hughes blir Derry. Diakite blir tatt av banen som en av få spillere med godkjent innsats. Derry får med seg de siste minuttene hvor det skjer svært lite. Etter tre spilte overtidsminutter blåser dommer Clattenburg av kampen. 1-1 og vårt første poeng på kontoen.