At Andy Impey er den QPR-spilleren med flest Premier League-kamper lot ikke til å komme som noe sjokk på deltakerne i vår månedlige nettquiz, for det visste de fleste av dere. Men nå blir det verre. I årets siste oppgave må dere utvide horisonten til å omfatte også klubbens tid i gamle førstedivisjon.

Og da spør vi ikke bare om hvem som står øverst på lista, vi vil ha hele seierspallen!

Men før vi kommer så langt registrerer vi at ikke mindre enn 14 mann utpekte vingløper Impey til den spilleren med flest PL-opptredener for QPR etter at dette begrepet ble innført i 1992. Vi spilte fire sesonger og i alt 164 kamper på øverste nivå fra 1992 til 1996, og Impey opptrådte i ikke mindre enn 142 av dem! Det er et imponerende snitt på mer enn 35 kamper per sesong.

De som visste dette var Toralf Nilsen, Olav Lunde, Lars Erling Næss, Knut Aksnes, Lars Ødemark, Fredrik Solvang, Marius Troldmyr, Ørjan Hestetun, Frode Rekve, Stein Hanstad, Eivind Vasstrand, Gjermund Sægrov, Helge Helgesen og Bjørn I Hansen.

Vi fikk et stort antall svar denne gangen, mange av dem på Alan McDonald som var fast på laget vårt i toppserien i mange år. Han stoppet imidlertid på 115 PL-kamper etter å ha vært skadd store deler av 1993/94-sesongen. Et bedre tips var Simon Barker som er nummer to på lista med 132 kamper - en forran David Bardsley som fikk 131.

To spillere med et sesongsnitt fullt på høyde med Andy Impey er Clive Wilson (119 PL-kamper) og Les Ferdinand (110), men disse reiste til henholdsvis Tottenham og Newcastle sommeren 1995 og spilte derfor bare tre av de fire aktuelle sesongene hos oss.

Hvis vi så legger inn et par bisetninger om Ollie Holloway (107) og Trevor Sinclair (102) så har vi nevnt alle som klarte å runde ett hundre. Så er det opp til Shaun Wright Phillips, Anton Ferdinand, Joey Barton og alle vennene deres å klore klubben fast i toppdivisjonen i denne sesongen og to til. Klarer de det blir kanskje noen av dem å finne på den samme lista en gang i 2014.

Ved inngangen til julemåneden er stillingen i toppen i høstens konkurranse uendret. Eivind Vasstrand leder med fem lodd så langt, mens Fredrik Solvang på andreplass har fire.

Resten av lista ser slik ut:

3 lodd: Knut Aksnes, Ørjan Hestetun, Bjørn I. Hansen, Toralf Nilsen, Olav Lunde, Gjermund Sægrov, Frode Rekve og Lars E Næss.
2 lodd: Helge Nygård, , Øyvind Engelsjord, Erling Seglem, , Stian Karlsen, Vegard Fjeld, , Allan Mardal, Lars Ødemark, Marius Troldmyr
1 lodd: Tore Berntzen, Helge Helgesen, Per Thorstensen, Anders Hove, Thorstein Bjerkeseth, Georg Larsen, Bjørn Soleng, Stein Torfinn Johnsen, Rune Bråthen og Edd-Harald Lavik.

Det bringer oss over på desemberquizen.
Vi har lagt oss til den vanen å avslutte hver spørsmållsserie med å gi deltakerne muligheten til å gjøre et lite scoop gjennom å få flere poeng i samme oppgave. Her kan du score ikke mindre enn fire!

Utgangspunktet er at quizredaksjonen egentlig synes Premier League-rekorder er noe uinteressant vrøvl, statistikker laget av folk som tror at historien om engelsk ligafotball startet i 1992. I virkeligheten daterer den seg til 1888, og for QPRs del starter historien om toppseriefotball i 1968.

Derfor denne nøtta: Hvem er de tre spillerne med flest toppseriekamper for QPR siden vårt første opprykk til øverste nivå for 43 år siden?
 Kom med tre navn som du tror hører hjemme på denne seierspallen, og du får ett lodd per riktig spiller. Det fjerde loddet får du hvis du er i stand til å ramse opp de tre i rett rekkefølge!

Vi minner om reglene. Alle som klarer oppgaven får lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2011/12) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.
I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen, blir det loddtrekning.

Konkurransen er kun åpen for betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingenten for 2011/12 før nyttår.

Svarfrist denne gang er nyttårsaften - lørdag 31 desember.
Og nå er den vanlige quizredaksjonen tilbake i omløp. Du kan sende svarene dine til daghakon@online.no- merk emnefeltet (OG DET ER VIKTIG!) med DESEMBERQUIZ.