Av: EMIL FJELD OLSEN

Laget som entret banen på KC Stadium i dag inneholdt kun to endringer fra midtukkampen mot Blackburn. Robert Green var tilbake etter suspensjonen, Faurlin ble foretrukket foran Tozser. 

Det blir mer og mer tydelig at Ramsey har funnet fundmentet i sin QPR-ellever, og det er spesielt en plass som virker "untouchable". Den defensive midtbanerollen bekledd av Karl Henry. Misnøyen med hans innsats den siste tiden kommer godt til syne i sosiale medier.

Speilvendt kampbilde
På bortebane var det vi som tok initiativet og trillet ball, hjemmelaget på sin side sto for alle farlighetene innledningsvis. Passivt forsvarspill kunne fort resultert i en kjedlig start, heldigvis klarte ikke tigerne å forvalte sjanser til mål.

Super-Charlie
Etter dobbel-dusinet spilte vi oss mer inn i kampen og Chery produserte et par muligheter. Et av de resulterte i en corner, hjørnesparket tok hollenderen selv. På enden av innlegget møtte Charlie som headet inn 0-1. 6 goaler på 8 kamper nå for målkongen!

Trykket ble opprettholdt også etter skåringen og spesielt Chery var aggressiv. Skuddforsøkene ble blokkert og ting roet seg på KC.

Ingen smultring i dag heller
Ledelsen varte ikke lenger enn i ti minutter, og det var nesten en kopi av ledelsesmålet til Austin. Et hjørnespark treffer Hull-forsvarer Dawson som stanger inn utlikningen. 

Det betyr at vi kun har holdt nullen i en av de første 8 seriekampene i år. For å sette det litt i perspektiv var status sist gang vi spilte Championshipfotball for to år siden: 6 clean sheets på de åtte første. Noe som også var starten på Greens åtte kamper uten baklengs, som er rekord i QPR-sammenheng.

Chery frempå også etter sidebytte
Det var ikke mye som skjedde de siste førtifem, for QPRs del var det hery som sto for det meste, både på godt og vondt. Ved flere anledninger kom han seg i skuddposisjon. Men når det gjaldt som mest skortet det.

Etter nydelig forarbeid av Phillips som kom seg fri på siden og prikket inn en lavt innlegg som Chery på en eller annen måte klarte å sette over fra 3 meter.

Etter 75 minutter ble Chery erstatter av Mackie, og foruten noen Hull-sjanser debbet kampen ut i 1-1. Det lå litt i kortene etterhvert, både resultatet og prestasjonen var grei. Chery hadde helt klart en på-dag, Karl Henry spilte for eksempel ikke sin beste kamp.

Come on u rrrr's

Hull-QPR 1-1(1-1)
Mål: 
Austin(26), Dawson(38)
QPR: Green; Perch, Onuoha, Angella, Konchesky; Henry, Faurlin; Phillips, Chery(Mackie 76), Luongo(Doughty 87); Austin