Av STEINAR SÆTHER

Hvor skal dette ende, er et spørsmål jeg stiller meg ukentlig. read.jpgQPR klarer å spille seg til den ene trepoengeren etter den andre, sist var det tigrene fra Hull som ikke klarte å hindre oss i poengfangsten. Det er vel bare i kampen hjemme mot West Bromwich viikke var på høyde, ellers har vi vært særdeles påskrudd og kunne tatt poeng også i de tre andre kampene vi har tapt.

Vi rykka igjen inn i opprykkssona med 3-2 borte på KCOM Stadium. Har skrevet det flere ganger gjennom årene i Championship, at det laget eller de lagene som samler inn flest ettmålsseiere, til slutt vil ende opp med noe strålende. Men samtidig har jeg ikkelyst til å rykke opp denne sesongen. Jeg vil ha et nytt og enda sterkere mannskap neste sesong da økonomien er bedre og forutsetningene dertil bedre i et mulig PL-spill. Det er altså i en ideell verden...

De rojale fra Reading avlegger oss et besøk om få timer. Nyansatt manager Mark Bowen fikk en fin start med 1-0 over godtgående Preston hjemme i Berkshire. Før det var statistikken 2-2-7 og det så ut til å gå den veien høna sparker. Jeg tenker samtidig at mannskapetsom Bowen har overtatt ikke er bedre enn plasseringen tilsier. Jeg hadde dem eksempelvis kun èn eller to plasser lenger opp i mai neste år. Nå er de 2 plasser og 2 poeng over nedrykk.

Rafael vokter som oftest buret. 3 mann utgjør det faste forsvaret, det er Richards, Morrison og Moore. Fjerdemann er variabelt til nå. På midten har 6 mann mye spilletid, alle de andre dertil lite sådan. Om en skal trekke fram noen spesielt i den lagdelen velgerjeg Yiadom. Fremst er det åpenbart for meg hvorfor laget ikke har skårt flere enn 12 mål til nå; kun èn mann har skårt 2 mål, han med et navn å leve opp til, nemlig Puscas. På midten har 3 mann oppnådd det samme.

Vi skårer nesten dobbelt så mange mål som gjestene. Vi har 21 skåringer mot de rojale 12. Både Hugill, Wells og Eze har 6 hver, så derfor ønsker jeg meg flere fra midtbanen også. Den dagen gutta framme bommer, så slipper vi fortsatt inn mål. 21 baklengs erogså hverdagen vår. Barbet skal være en krumtapp, han leder poengskalaen over dem med verst "oppførsel"; han har nå 7 poeng etter 4 gule og 1 rødt kort. Noe henger sammen her...

Warburton har en helt skadefri tropp nå, sier nettsida til QPR. Reading og Bowen derimot har minst 3 ute og det er tvil rundt 2 andre.

Jeg er djupt frista til å tippe ny seier til oss i kveld. En skal imidlertid ikke kimse av et lag med ny manager - som attpå til vant i sin første kamp. Jeg setter en skillemynt på 2-1 til ossAlt bedre enn det er rein bonus. Poengene er viktigst, spiller vigodt i tillegg - halleluja!