Av STIAN KARLSEN

Sesongoppkjøringen er i full gang. Nå som EM er over starter også oppkjøringskampene nå kommende helg. Kampen mot Gillingham er som kjent utsatt og vi må vente enda en uke for å se gutta i aksjon. QPR står da igjen med tre kamper, men for et program! 
Manchester United, Cambridge og Leicester er på menyen. 

Overgangsvinduet QPR har gjort skaper noen forventninger. Et overgangsvindu hvor Field, De Wijs og Austin har skrevet permanente avtaler og Dozell, Archer og McCallum har kommet inn. Alle de tre sistnevnte ser litt sterkere ut enn hva QPR tidligere har hatt, noe som setter klubben i en helt annen posisjon enn foregående sesonger. Det er forventninger om at laget minst skal kjempe på øvre halvdel, spesielt etter hva som ble prestert siste halvdel av forrige sesong. Skulle Stefan Johansen komme, så er det ingenting som tilsier at ikke playoff er en realistisk målsetning. 

Det er både artig og skummelt det... 

Skulle tro at Stefan Johansen hadde lyst til å møte de røde djevlene også. Det finnes en løsning på det... Signér papirene før 24 juli!!  

Derfor blir det litt ekstra spennende å se hvilke vurderinger Mark Warburton gjør i disse pre-season kampene. At han kommer til å mønstre sterkt mannskap mot Manchester United og Leicester er det liten tvil om. Spesielt i siste kamp mot Leicester kan vi forvente en tilnærmet startellever som mot Millwall i serieåpningen uka etter. 

Hva med troppen? 

Luke Amos og Charlie Owens er begge i full trening etter langtidsskader. Ellers er det ingen store bekymringer i troppen hva skader angår. Ilias Chair og Jordy De Wijs har slitt med småtterier/smeller, men rapporteres å være klare til kommende kamper.

Borte er Lumley (Boro), Cameron (USA) og Bonne (lån, Ipswich), men som tidligere nevnt så ser troppen totalt sett litt større og sterkere ut enn fjoråret.
Klarer vi å beholde alle? Hva med Seny Dieng? 

Vi er forsiktige optimister! 

U R´sss