Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi snakker om tabelltips-konkurransen for 23/24, hvor vi kunne ha redusert konkurransen til å gjelde 23 lag. Samtlige innsendere fikk nemlig to poeng ved å tippe Leicester øverst.

I Solan Semundseths ånd (se neste SH) burde vi operert med minuspoeng for å tippe QPR på nedrykksplass, men den regelen husket vi dessverre ikke å innføre i tide. Det var imidlertid noen som leverte slike tips, og i store deler av sesongen fryktet vi at det var disse som skulle få rett.

Best i bunken var Knut Hauglum med 14 poeng, knapt foran Frode Rekve og John Arild Løken som begge fikk 13. Championship er notorisk vanskelig å tippe, denne gangen med unntak av første- og siste plass. Alle hadde Leicester øverst og de fleste hadde Rotherham nederst.

Når Knut vinner med 10 poenggivende plasseringer av 24 er det faktisk ganske imponerende!

.

2. plass
Kampen om andreplassen i vår konkurranse ble vunnet av Frode på et bedre tips om QPRs plassering. Han hadde satt oss på 16.-plass, mens John Arild hadde tippet at vi skulle bli nr 15. Her straffet det seg å være optimist!

Når vi deler ut premier legger vi imidlertid ofte inn en hovedgevinst trukket ut blant alle deltakerne. Frank Olaf Holter var et stykke unna tabelltoppen, men han fikk poeng for 6 av de 24 plasseringsforslagene. Det, sammen med litt flaks, ga uttelling denne gangen.

Premiene kommer i posten en gang utpå høsten, når vi bare kommer så langt som til å starte innkjøpene for sesongens handlerunde.