​Premier League på besøk

Cuphistorien som gjentar seg...

09 Fulham badge

Av STEINAR SÆTHER

Vi kom oss jaggu helskinna hjem fra Carrow Road. Ikke bare med æren i behold, vi tok samtidig med oss ett poeng hjem og satt det på sperret konto. Om det var fullt og helt fortjent etter spill og sjanser, får de med sterke meninger uttale seg om. Men igjen, det måtte ei straffe til for å skåre mål. Er det rart QPR er i sluttfasen når det gjelder å skaffe seg en eller to erfarne spisser. Murray og Austin, smak litt på navnene. Josh Sims på vingen fordi Bright er på vei vekk? Et spennende januar, må vite!

FA-cupen! Vi slapp ikke unna Fulham i år heller. På papiret er det en divisjon mellom oss nå, men avstanden er i praksis ikke så stor. Scott Parkers menn kommer svekket til KPFS, svekket på det viset at også i det mannskapet har koronaen gjort litt innhogg. Da er det at ungdommen får spilletid i stedet. Når sant skal sies har de hatt en god periode i Premier League nå, de har vist seg fortjent til plassen i eliten. Hva sesongen videre gir av gleder og sorger, kan vi og dem bare gjette på.

Vi har unngått koronaen, dog har vi et enda tøffere kampprogram i vente. Derfor lar nok Warburton noen av de med lite eller ingen spilletid slippe til - med resten av gullrekka (ha-ha!) på benken. Vi har som sist fire mann ute med ulike skade, så da blir det litt færre å velge i. 

Vi er de nest verste i engelsk cuphistorie. Det er opplest og vedtatt og trenger ingen ytterligere kommentarer. Alle kamper lever sine egne liv og alle kamper starter på 0-0. Om det er der kampen også ender tviler jeg imidlertid på, om da ikke bortelaget deler ut gaver som vi griper begjærlig med alle kroppsdeler vi har lov å skåre med.

Legger en historien vår til grunn, og det er det god grunn til, så taper vi kampen med to mål. Jeg sier derfor tap 0-2. Sorry!

 

 • Ikke mer syting

  Austin er klar i følge pålitelige kilder. Det er akkurat hva vi trenger. Selv om mannen ikke har scoret på 2 år. Håper det kommer flere gamle lure rever, som vet hvor målet står. Det er bare det vi trenger. Så er vi der vi skal være.

  2021-01-09 20:52:48
  [Svar]  Link
 • IKKE MER SYDING

  Ikke begynn igjen nå da! Ikke snakk om å sparke manageren og etc. Tenk positiv. Vi spilte jevn med et lag fra PL. Vi mangler en målscorer, men vi har en spillestil som kan konkurrere med de fleste. Håper januar vinduet bringer fram noe positivt. Men for guds skyld. Ikke kal på manager. Han er først og fremst en spillerutvikler, som klubben vår kan bli rik på i fremtiden.

  2021-01-09 18:54:01
  [Svar]  Link
  • Re: IKKE MER SYDING

   Kunne ikke vært mer enig!! Det holder med syting nå. Det vi trenger er en Målscorer eller to, få gjerne Austin tilbake på banen. Vi har etter min mening en trener godt over gjennomsnittet av det vi har hatt de siste årene.

   2021-01-09 20:02:50
    Link