Av STEINAR SÆTHER

Uavgjort i Bournemouth kjøper jeg de aller fleste dagene, lørdag også. Cherries blir regna som en opprykkskandidat hos den såkalte ekspertisen, og har starta godt. Mot oss møtte de veggen i form av et bunnsolid forsvar - som i praksis begynte forsvaret like ved midtbanen. Har hatt sansen for 4-2-3-1 i mange år, lørdag så vi hvordan det skal utføres. Vi mangla bare et mål framover, dermed 0-0. Mye å bygge videre på! 

Preston har hatt en medioker start denne høsten. Etter 5 kamper ligger de på 19. plass etter utrivelige 0-0-3 hjemme på Deepdale, men via bussreisene har de oppnådd 1-1-0. Dette er utypisk kveldens gjester, de er normalt bedre hjemme enn borte - som de fleste er.

Forrige sesong blei en skuffelse ettersom de ikke har endt under midten av tabellen på en del sesonger. Det kan se ut som de har handla klokt fram til vinduet blei lukka igjen. De har en mulighet til å spille seg oppover til en plass blant de 10 igjen. Viktig å notere seg at de to foreløpige bortekampene var mot Norwich (2-2) og Brentford (seier 4-2). Smågutter pleier ikke å reise derfra med særlig mange poeng.

Manager Alex Neil sine mest utvalgte er ikke så overraskende. Rudd rydder opp mellom stengene, foran seg har fem mann spilt de fleste kampene, blant dem er Bauer, Hughes, Rafferty og Davies. På midtbanen kjemper f.eks. disse om å starte i kveld: Pearson, Browne, Ledson, Potts, Barkhuizen og stjerna i laget, Sinclair, som har en historie hos oss. Fremst spiller antagelig Stockley og/eller Maguire.

Jeg skriver dette på en lånt pc og har ikke tilgang på alle sider, derfor veit jeg ikke om det er nytt fra sjukestuene i Preston og London vest. Så tipset mitt er ikke basert på dette - eller statistikk. Jeg er ikke overbevist om at vi får inn seiersmålet i kveld heller, men mål blir det! Ser for meg en fjerde uavgjort på rad, i kveld tilbake til 1-1.

Men som alltid, prove me wrong...