Til de tre første kampene har vi ledige seter på andelslagets ordinære sesongkortplasser. Til kampen mot Fulham fredag 29. september er disse plassene solgt ut, men vi vil kunne skaffe ekstra billetter til medlemmer som melder seg på supporterklubbens fellesarrangement dagen etter.

Supporterklubbens medlemmer har da anledning til å gå « The Bermondsey Beer Mile », en «pub crawl» for ølentusiaster lørdag formiddag 30. september. Turen vil ende med et besøk på The Den og kampen Millwall - Barnsley. Du kan lese mer omdette arrangementet i en artikkel lengre nede på denne nettsiden.

Påmelding til alle kampene sendes Lars Ødemark, qprbilletter@odemark.no. For ordinære kampbilletter handler det om førstemann til mølla, vi selger plassene til de første som melder seg.

Når det gjelder QPR - Fulham har du frist til 3. september. Dette forutsetter imidlertid at du er medlem av supporterklubben, og at du ønsker å være med på Bermondsey Beer Mile, eventuelt også kampen Millwall - Barnsley. Gi tydelig beskjed om dette.

QPR-billettene koster 420 kroner per stykk. Vi har plasser både på kortside (Upper Loft) og på langside (South Africa Road). Hvis du har ønsker om det ene eller det andre vil vi ta hensyn til dette i den grad det er praktisk mulig.

Når det gjelder sesongens øvrige hjemmekamper gjelder fortsatt andelseiernes forkjøpsrett på to måneder før kampdato. Det betyr at eventuelle ledige billetter til kampen mot Wolves 28. oktober ikke blir lagt ut på denne siden før ca 28. august. Den eneste kampen som ikke vil være tilgjengelig fra vår side er hjemmekampen mot Leeds 9. desember. Til den er alle våre 14 billetter utsolgt.

Bestillinger kan sendes til:

qprbilletter@odemark.no

Merk bestillingen med hvilken kamp, hvor mange billetter du skal ha og medlemsnummeret ditt i supporterklubben dersom du er medlem!