Dessverre var verken bredden bred nok eller løftet høyt nok. Rangers fortsetter sakte, men sikkert, å plukke poeng, men vi fortsetter også å søle vekk poeng til seriens aller svakeste.

Vi følte vi hadde gode grunner til å håpe da Heidar Helguson, inn fra start i stedet for Jay Bothroyd, ga oss ledelsen etter drøye kvarteret. Først headet islendingen en corner mot mål, men traff Jamie Mackie, som spilte fra start for Adel Taarabt. Helguson fikk imidlertid tak i returen, og sendte noe som så ut som et innlegg over en klynge spillere og inn i mål. Det var umulig å se om han mente å skyte eller ei men det var det ingen som brydde seg så mye om.

Tankene gikk da til det faktum at så langt i sesongen hadde det ikke hendt at begge lagene hadde scoret i en QPR-kamp. Det første målet hadde alltid vunnet, med unntak av mot Aston Villa da motstanderne selv sørget for å utligne sin egen ledelse. Men denne statistikken sprakk allerede syv minutter senere da Chris Samba headet en corner i mål til 1-1.

Sjansefattig
Derfra og inn var det måltørke i begge ender. I en ikke spesielt underholdende kamp skapte ingen av lagene særlig mange sjanser.
Mot slutten av kampen satte Warnock inn både Taarabt (for Mackie) og Tommy Smith (for Wright-Phillips).
Den største sjansen i en avslutningsfase der QPR hadde det meste av trykket falt likevel til Blackburn. Junior Hoilett spilte fri Martin Olsson, men svenskens skudd ble på glimrende vis slått til corner av Paddy Kenny

Det nærmeste Taarabt kom var et skudd som ble blåst milevis forbi mål etter at marokkaneren var elegant frispilt av Shaun Wright-Phillips. Det var likevel Fitz Hall som blåste hjemmelagets største sjanse mot slutten, en corner kom litt for brått på den store stopperen og headingen fra meget god posisjon gikk for høyt.

Helguson
Det beste som kan sies om denne kampen er at vi for en gangs skyld fikk en spiss i målprotokollen. Helguson fikk sjansen i stedet for en Bothroyd som ikke har produsert noenting så langt, og en DJ Campbell som satt på tribunen med en ekkel fotskade.

Der satt også Danny Gabbidon, hans vridning i kneet mot Wolves for en måned siden var tydeligvis alvorligere enn hva vi den gang ble fortalt. Hans erstatter Fitz Hall ble pepet på av et desillusjonert hjemmepublikum som hadde møtt opp med godt håp om at vi endelig skulle få en trepoenger hjemme.

Tøft program
Det fikk vi ikke, og med Chelsea og Man City som de neste på gjestelisten kan årets første fest i W12 lett komme til å la vente på seg. Vi har nå spilt mot 3 av de 4 nederste på tabellen, med ett poeng som resultat. I de fire neste hjemmekampene skal vi ut mot 3 av de 4 øverste. Vi lurer på hvordan det skal gå.

I tillegg lurer vi på tilskuertallene. Det ble annonsert så sent som fredag at kampen var utsolgt, men vi får oppgitt at 16.400 var til stede. Er det virkelig slik at 2.200 av 18.600 billettkjøpere ikke gidder gå på kamp?

Fakta
QPR-Blackburn 1-1 (1-1) Helguson (16)

Lørdag 15. oktober 2011
16.487 tilskuere (971 bortefans)

Kenny, Derry, Hall, Faurlin, Mackie (Taarabt 64), Traore, Barton, Young, Helguson, Wright-Phillips (Smith 83), Ferdinand.

Gule kort: Hall, Wright-Phillips, Traore