Hele laget signerte en drakt med Dale Oens navn og nummer 17. Det siste fordi svømmeren hadde gitt uttrykk for at hans favorittspiller var nettopp nr 17, Joey Barton.

Derfor var det også Barton som overrakte drakta til Svein Kjetil Stenberg og Frode Rekve som begge var til stede på det årlige «kit-sponsor»-evenementet på Loftus Road tirsdag 8. mai. Alle som har sponset en spiller i kampprogrammet i løpet av sesongen blir hver vår invitert til et treff hvor de får møte spillerne og får overlevert et eksemplar av det utstyret de har bidratt til å betale for. De to representerte den norske supporterklubben som i år sponset Djibril Cissé, og også hans drakt er nå i supporterklubbens trygge varetekt.

Samtidig benyttet den norske supporterklubben anledningen til å gjøre spillerne oppmerksom på Dale Oens tilknytning til klubben. Svømmeren gjorde selv sin begeistring for både QPR i sin alminnelghet og Barton i særdeleshet kjent i VG i desember. Her ble flere kjente norske idrettsfolk spurt om hvem de trodde ville vinne Premier League.

- Det blir QPR, for det er laget mitt, svarte Alexander Dale Oen, som i samme slengen utnevnte Joey Barton til «den råeste mannen i engelsk fotball».

Barton satte åpenbart pris på komplementet. Alle spillerne signerte velvillig både denne drakten og en rekke andre souvernirer for de fremmøtte supporterne, som fikk en flott mulgfhet til å treffe helter som de ellers bare ser på gressmatta og på tv-skjermen.