Av EVEN LÜBECK

Et så og si toppet QPR-lag møtte torsdag ettermiddag Millwall til treningskamp bak lukkede dører på Harlington, treningsanlegget til QPR. Det er landslagspause i verdensfotballen, og QPR brukte muligheten til å teste flere spillere for at disse skulle få kampminutter under "beltet" sitt. Man skal ikke kimse av laget til Rangers, selv om de møtte championshiplaget Millwall.

Brian Murphy startet i kassa med en backfirer bestående av Traore, Onuoha, Ehmer og Jordan Gibbons foran seg. Både Ehmer og Gibbons er for noen ukjent, men Ehmer var med i pre-season og Gibbons er "up and coming". På midten startet Hoilett til venstre, Andrade til høyre og inne sentralt fikk Barton og Mutch plass. På topp fant vi ingen ringere enn Niko Krancjar og Matt Phillips, og sistnevnte ryktes å være i storform om dagen.

To scoringer og 2-1 seier
Millwall tok forøvrig ledelsen etter kun åtte spilte minutter. Scoringen kom ut av en kontring etter at QPR hadde hatt offensiv corner, skjerpings!
Selv om hjemmelaget tidlig fikk en scoring i sekken, løftet de seg og tok mer og mer over kampen. De hadde mest possesion gjennom hele kampen, men sleit med å bryte gjennom et godt og kompakt Millwall-lag. Det tok 43 minutter før QPR fikk det berømte hullet på byllen. Krancjar slo en utsøkt pasning til Phillips, som tok et touch før han banket ballen kontant i kassa. Uavgjort til pause var det ikke mye å si på, selv om både Hoilett og Barton også hadde vært nære like før pause.

Etter pause gikk QPR ut i 100 og fikk betalt for det høye presset etter halvspilt 2.omgang. Nok en gang var det kroaten vår (Kranjcar) som var arkitekten bak scoringa, og også denne gangen var det skotten Matt Phillips som scoret. Krancjar slo en presis crosser til en fremadstormende Hoillet, som så at Traore kom på en overlapp. Venstrebacken slo et presist innlegg til Phillips og skotten takket og bukket før han headet ballen bak en utspilt Forde i Millwall-buret. Selv om bortelaget kom med en voldsom sluttspurt hadde Murphy flere matchvinnende redninger som gjorde at QPR stakk av med seieren. I følge qpr.co.uk la både Onuoha, Barton, Mutch, Traore, Krancjar og Phillips ned steinhard innsats for QPR og spilte en god kamp, dette er godt nytt før kampen mot Newcastle neste helg!

Mexico fikk endelig sin revansj
Mange husker vel den kontroversielle straffen som Arjen Robben "filmet" seg til i VM mot Mexico? I går var det returoppgjør, selv om gårsdagens kamp ikke betydde like mye som åttendelsfinalen i VM. Uansett, Mexico fikk endelig sin revansj og vant 3-2, to scoringer signert den tidligere Arsenal-spilleren Carlos Vela. Vår egen Leroy Fer fikk åtte minutter som innbytter og klarte seg bra, men det er vanskelig å spille en uhyre god kamp når du kommer inn de siste 10 (med mindre du heter noe som Martin Ødegaard). Fer skal også være med Nederland da de møter Latvia i EM-kvalik på søndag.

Chile møter Venezuela i morgen og Uruguay på onsdag, og med i Chile-troppen finner vi Mauricio Isla og Eduardo Vargas.
Yun Suk-Young har nok en gang blitt kalt opp til Sør Koreas tropp, imponerende av den koreanske venstrebacken som har spilt skjorta av de fleste i starten av årets Premier League-sesong. Sør Korea møter Jordan på fredag og Iran på tirsdag.
Jack Robinson sitter på benken i skrivende stund for sitt England (U21), men det er ikke umulig at han kommer inn mot Portugal U-21.
Reece Grego-Cox har blitt kalt opp til Irland sin U-19 tropp, mens Aaron Lennox deltar i Australias tropp som møter selveste Brasil på fredag.
Canadieren Michael Petrasso scoret mot England U-20 i går og har høstet mye skryt fra flere hold etter kampen i går.

Spørsmål til dere som leser!
Hva tenker dere om landslagspausen - er den nyttig for QPR? Hvordan vil det gå mot Newcastle?