Av STIAN KARLSEN

At QPR drar til Tyskland i oppkjøringen er forsåvidt helt greit, og helt i tråd med hvordan klubben har gjort oppkjøringene de siste årene, men utbyttet sportslig sett er syltynt. Den sosiale settingen er selvsagt viktig, men gjengen blir minst like sammensveiset av en grilltur i Hyde Park som å fly til Tyskland for å bo på hotell og spille kamper blottet for betydning. 

Første kamp tatt av syndefloden
Første kamp i Tyskland skulle spilles i Berlin mot Union Berlin på lørdag. I forbindelse med kampstart åpnet himmelens sluser seg og Tor med hammer´n lagde et lurveleven uten like. 13 minutter ut i oppgjøret sa dommeren at dette ikke var noen god idé og blåste like godt av matchen på stillingen 0-0. 

Begge lag "feiret" avgjørelsen på det glatte underlaget ved å skli "tversover" banen på magen. 

Kampen skal spilles igjen på nytt mandag (i dag, i skrivende stund)

Tap mot nivå 4 lag
Søndag var det Lokomotiv Leipzig som stod på motsatt halvdel. Laget holder til på fjerde nivå i det tyske ligasystemet. Det skulle vise seg å være tilstrekkelig for å slå denne utgaven av QPR. Den uerfarne unge bakre fireren til QPR hang ikke med i kampens første halvdel og QPR lå under så mye som 3-0 tidlig i den andre omgangen. 

Gutta pyntet litt på det hele med fine scoringer av Manning og Wzsolek, slik at sluttresultatet tilslutt ble 3-2.

LEIP.jpeg

Under to uker til seriestart og vi sitter med langt flere spørsmål enn svar foreløbig. Er redd dette kan bli en svært krevende sesong for våre gutter. Time will show! 

U R´SSS