QPR Norway har tidligere år oversendt medlemslister til QPR FC i London med eposter på de av våre medlemmer som har gitt oss tillatelse til dette. Nå ønsker imidlertid klubben at medlemmer som er tilsluttet godkjente medlemsklubber rundt omkring i verden, skal melde seg inn i det de kaller en International Fan Group Member for QPR.

Som offisiell supporterklubb hos moderklubben i London er dette noe QPR Norway forplikter oss til å annonsere ut til dere medlemmer. Vi oppfordrer alle til å bruke lenken nedenfor å melde seg inn.

Det er ingen kostnader forbundet med innmeldingen og det tar kun noen minutter. Som registrert medlem får du tilgang på klubbens offisielle hjemmesider, samt at du vil ha tilgang på nyheter og informasjon om klubben, kamper, billetter, øvrige lag i klubben, etc. Du kan også kjøpe tilgang til kamper (QPR +), samt se høydepunkter fra kamper som er spilt. Du kan også melde deg inn i den engelske supporterklubben om du ønsker det.

Her er lenken – QPR International Fan Group Member 2023/24 https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/27332a6b-da83-4410-ac8e-62a82ed6471a?lang=en

QPR Norway