AV EVEN LÜBECK

Etter skuffelsen på lørdag, var det tydelig at vi trengte enda fler som hevet laget. Det ble noe tynt med Barton og Faurlin sentralt, selv om vi alle var glade for å ha Alejandro tilbake på Loftus. Vi trengte tydelig en boks-til-boks spiller og det er akkurat det vi har sikret oss nå. Leroy Fer signerer for tre år og vi er veldige glade for hans ankomst!

Nederlenderen startet sin proffkarriere i 2007, kun 17 år gammel. I Feyenoord fikk han 103 kamper i løpet av fire år, før han skiftet beite og dro til FC Twente. 24-åringen spilte i Twente i to sesonger før han dro til Norwich og Premier League i 2013. Han fikk prisen for månedens spiller i August av Norwich, og hadde en god sesong for de gule og grønne. Han kunne dog ikke hindre nedrykk for "The Canaries", som ble nummer 18. I sommer gjorde han det få andre QPR-spillere har gjort, nemlig å score i et VM!

Leroy Fer debuterte på U-16 landslaget i 2005 og har spilt på alle aldersbestemte landslag i Nederland før han fikk A-lagsdebuten i 2010. Han ble, noe overraskende, tatt med i Nederlands VM-tropp i år og fikk noen minutter mot Chile, hvor han apåtill scorte! Men hva kan QPR forvente seg av nederlenderen? Han er en kjempe med sine 1.88 cm på strømpelesten, og sterk i duellspillet. Han er som sagt en boks-til-boks spiller som har en god utholdenhet og kan løpe mye. Han er en typisk "all-rounder", som vil si at han ikke har noen ekstreme egenskaper, men behersker de fleste delene av spillet. Han har også en 6-8 gode år igjen på fotballbanen, og vi kan forventes oss mye av Fer. Dette blir gøy!

Her kan du se det første intervjuet med nysigneringen Leroy Fer:

Enda en VM-målscorer inn portene?
Ryktene har i flere dager gått om en annen VM-målscorer, nemlig chileneren Eduardo Vargas. I følge flere aviser har han blitt avbildet i London, men ingenting er bekreftet enda. Vargas var innom både Gremio, Valencia OG Napoli i årets sesong, men håper nå å slå seg til ro i QPR (hvertfall i ett år)... Han er en lynhurtig spiller som kan spille spiss, offensiv midtbane og kant. Han er 25 år og storspilte til tider for Chile, spesielt mot Spania da han scoret åpningsmålet i deres ydmykelse av stornasjonen. 

En VM-keeper ut portene
Julio Cesar, som gjorde sine saker bra for Brasil i årets VM, har forlatt W12 og dratt til Portugal og Benfica. Med hans enorme lønn var det like greit å bli kvitt brasilianeren, spesielt siden han ikke spilte et eneste minutt i fjorårets sesong(med unntak av Everton-kampen). Kanskje en klubb som Benfica passer han bedre, men det er ikke enkelt å vite den dag i dag. Han var til tider enorm for 2 år siden, men kunne ikke hindre nedrykk. Men uten han hadde det nok sett enda værre ut, så vi takker han for det han gjorde for klubben i 2012/13-sesongen. Vi ønsker han lykke til i Benfica og håper han får fortjent med spilletid, for han er en god keeper!

Hva skjer nå?
Med kun 11 dager igjen av årets overgangsvinduet, knyttes det fortsatt store spørsmålstegn til spillere som Adel Taarabt. Hva gjør vi med den tekniske marokkaneren? Frigjør han fra kontrakten, beholder han i håp om at han kommer i form eller selger han på billigsalg til Milan? Kommer det en ny keeper inn mtp. at vi solgte Cesar til Benfica? Vil vi signere chileneren, eller har vi nok spillere offensivt? Hva vil skje med spillere som Yun (er en god spiller, men blir lite spilletid med Simpson og Isla), SWP (gammel og over the top(?), men har fått mye tillit av Harry i pre-season), Henry (trenger vi han når vi nå har fått inn en Fer som er 10 år yngre?), Onuoha (blitt linket til andre klubber i det siste)? Det er derfor vi elsker QPR, alt kan skje!
11 dager igjen av overgangsvinduet, og jeg kan være rimelig sikker på en ting:

Harry er ikke ferdighandla!