Av KÅRE SVANG

Vi ble utfordret i april i år, men valg av helg (påskehelgen) gjorde at vi kun endte opp med tre spillere og fire supportere. Nå har igjen svenskene tatt initiativet og utfordret oss. Vi har deltatt i planleggingen og arrangementet er lagt til etter påske. Dette SKAL vi få til denne gangen. Vi trenger både spillere og supportere. Legg derfor vårturen til London til denne helgen.  
 
Om vi skal spille 7’er, 9’er eller 11’er avhenger av påmeldingen. Det skal uansett være en stor happening hvor alle som har lyst til å spille har lov; ung som gammel, proff som amatør, kvinne som mann, o.s.v. Selv redaktør Hellevik vil kunne få et innhopp på minst 30 sekunder om han varmer godt opp i forkant. Vet nettopp det høres ut som galskap – men ja, alle skal med!!  
 
Etter en god fotballkamp lover svenskene oss en sosial forbrødring over mange pints, selvsagt med grundig oppsummering og premieutdeling – kan også kalles bankett.  Kampen og arrangementet vil for øvrig bli annonsert hos QPR og vi regner med både forhåndsomtale og at representanter fra klubben vil være tilstede for å overvære kampen. 
 
Mange detaljer gjenstår – men her i korte trekk hva planen er: 

  • Dato:Fredag 13. april 2018 
  • Sted:London W 12 i nærheten av Loftus Road 
  • Oppmøte: Kl. 17;30 (kan bli endret) 
  • Kampstart:Kl. 18;15 (kan bli endret) 
  • Bankett:Fra ca. kl. 20;30 (kan bli endret) 

 
Lørdag er det selvsagt kamp på Loftus Road; QPR – Preston. Vi ordner selvsagt billetter til de som ønsker. Påmelding til «svenskekampen» starter allerede nå. Både spillere og supporter (som skal ha billetter til Prestonkampen) kan sende påmelding til: qprkaare@hotmail.com