Hughes hadde klokelig justert litt på laget ved sette inn Mackie for SWP (på tide kan man si) og byttet ut en stasjonær og ikke spesielt elegant spiss ved navn Zamora. Ferdinand tok naturlig nok plassen til en suspendert Mbia.

1. omgang
Reading åpnet best, var klart mest aggressivt av de to lagene, og gikk fortjent opp til ledelse i det 16. minutt. Gorkss scoret, men pga. følelser for sitt gamle lag jublet han ikke. Skuddet touchet Nelsen og det var derfor ikke lett for Cesar å ta denne.

Diakite hadde så et flott raid i det 20. minutt og slo et presist innlegg inn motr Cisse, men Cisse traff ikke ballen skikkelig. På det tidspunktet sto det 34-66 i Possession.

Taarabt skjøt hardt men dessverre for høyt i det 26. minutt og QPR begynte såvidt å spille seg inn i kampen etter en nervøs og svak start. Nok et bra forsøk av Taarabt i det 34. minutt i QPRs første gode angrep (!)

Mackie skaffet QPR frispark i det 37. minutt og Graneros skudd var på vei i krysset, men keeper McCarthy klarte såvidt å slå ballen i tverrliggeren. QPR spilte seg opp i slutten av omgangen.

2. omgang
Etterhvert begynte vi å ta over kommandoen i kampen. Graneros frispark gikk 15 cm utenfor, og Mackie ble kanskje revet ned i feltet noen minutter etter, under et godt QPR-press i det første kvarteret av omgangen. Straffe ville vært strengt.

I det 65. minutt regisserte Diakite nok et angrep og Bosingwa traff Cisse som, noe uvanlig, dempet ballen elegant og dyttet ballen i hjørnet. Slik skal en spiss oppføre seg! Meget bra! For n'te gang var det Diakite som skapte noe bra offensivt -flott DRIV i den mannen!

I dette øyeblikk sto det 14-12 i sjanser og 57-43 i Possession-statistikken, altså var det vårt lag som plutselig så ut som et lag igjen, etter en meget svak 1. omgang.

I det 68. minutt driblet Taarabt seg frem til en skuddmulighet, og skjøt godt, men McCarty reddet nok en gang. Taarabt spilte bra men manglet prikken over i'en; gode avslutninger.

Granero fikk enda en mulighet til å score på frispark 20 meter fra mål i det 78. minutt da vi fikk tildelt et billig frispark da Gorkss pusta på Cisse, men denne gangen en meter over.

QPR fikk en kjempesjanse i det 82. minutt da Zamora slo en god pasning til Cisse, som igjen slo en genial pasning til Taarabt, som dessverre ikke fikk plassert sitt skudd godt nok. Nok en svært god redning av McCarthy.

Cisse slo et fantastisk innlegg på 5-meteren i det 91. minutt, men Zamora klarte ikke avslutte skikkelig, og i det 96. minutt skjøt Cisse hardt men dessverre like utenfor.

Skal vi trekke frem noe positivt i denne kampen, må det være at Granero er elegant, klok og en god stabilisator. Cisse var meget bra i 2. omgang. Diakite og Nelsen var også gjennomført gode.  Ingen var spesielt dårlige (det må da vel være første gang i år) men som lag/team er det mye å gå på. Jeg tror ikke Hughes styrket sine sjanser til å forbli manager. Fake Hoops er et lag vi skal slå, ferdig med det.