Av KÅRE SVANG

Årets supporter for 2014/15 ble Are Guttelvik som har et tett og nært forhold til Scarborough (for tiden åttende nivå). Are er æresmedlem i klubben og går under navnet Viking Seadog. Forrige sesong var han 15 ganger i Scarborough og har daglig mail kontakt med klubbens styreformann og manager. Han var også delaktig i å kjøpe konkursboet til klubben i 2007.
 
Når det gjelder årets hjemmeside så ble denne prisen tildelt Manchester United sin hjemmeside www.United.no 
Nærmeste utfordrer i år ble Stoke City sin hjemmeside www.stoke.no 

QPR vant denne prisen i 2012/13 sesongen og blir igjen trukket frem av juryen- sammen med klubbene Derby, Portsmouth, Newcastle og Celtic. Følgende blir uttalt:
"Juryen ønsker å berømme disse fem supporterklubbene. De gir sine medlemmer en hjemmeside som oser av kvalitet og engasjement. Inne på disse sidene finner du det meste som er viktig for en supporter". En flott tilbakemelding til redaktør Stian Karlsen og hans team på www.qpr.no som hver dag jobber med hjemmesiden vår. 
 
Prisen som årets medlemsblad ble tildelt Derby County sin supporterklubb og deres magasin NorRam. Meget fortjent. Nærmeste utfordrer ble medlemsbladet Tottenham Supporteren. Men i tillegg til disse to utmerkede bladene så fremhever juryen også medlemsbladene til Stoke (Potters News), Manchester United (United supporteren) og ikke minst vårt eget Superhoops. Nok en gang en glimrende tilbakemelding til vår redaktør Dag Håkon Hellevik og hans arbeid for denne supporterklubben. Dag Håkon har også sin stab som bidrar med stoff til Superhoops og gratulasjonene går selvsagt også til dere. 
 
Til slutt er det viktig å nevne at det er dere medlemmer som bidrar med det viktigste - nemlig innbetaling av medlemskontingenten og interessen dere viser for vår klubb. Uten dere ville det hverken ha vært www.qpr.no eller Superhoops. Tusen takk til dere alle.