Moroa koster 4.900 for supporterklubbens medlemmer. Det er en betydelig rabatt i forhold til prisen på 5.700 kroner som turen selges for på det åpne markedet.

Men vi skylder å gjøre oppmerksom på følgende:
17. mars er også datoen for kvartfinalene i FA-cupen. QPR har ikke vunnet en kamp i denne turneringen på 11 år og sjansen for at vi når kvarten kan vel måles i negative prosent. Men for at kampen faktisk skal gå på oppsatt dato trenger vi en motstander, og da må også Liverpool slåes ut i tredje, fjerde eller femte runde.
Femte runde med eventuelle omkamper går ikke før siste uka i februar, så i verste fall blir det ikke avgjort før da om dette oppgjøret må utsettes eller ikke.

Hvis noen av våre medlemmer likevel ønsker å ta sjansen må de bestille før 20. desember for å kunne benytte seg av medlemstilbudet.

Det kommer selvfølgelig til å bli spilt attraktive fotballkamper både i og ved London denne helgen uansett hvordan FA-cupen utvikler seg. Hva  slags backupplaner arrangøren har hvis QPR-Liverpool flyttes må de som er interesserte spørre dem om.

Du finner informasjon og e-mailadresser på:
http://www.uniktravel.no/destinasjoner/p5-bergen/fotballtur-til-london

Her finner dere også påmeldingsskjema.
MEN - Alle påmeldinger fra supprterklubbens medlemmer skal via oss i styret - nærmere bestemt via Kåre Svang på qprkaare@hotmail.com.

Hjemmekampen mot Liverpool er noe mange i QPR-familien har sett frem til lenge, og vi i supporterklubben har fått en rekke henvendelser om den.
Våre egne billetter er forlengst utsolgte. Så at dette på et eller annet tidspunkt i løpet av våren kommer til å bli en kamp det er verd å gå på er det liten tvil om.