Af Claus Larsen

I denne kamp uden betydning på udebane mod allerede nedrykkede Barnsley skulle vi spare nogle spillere til play-off-kampene, men samtidig forsøge at få et godt resultat som kunne løfte humøret og selvtilliden.

Nogle skulle spares, andre var skadede
"Clint Hill is...ill...ha ha" som Redknapp sagde på fredagens pressemøde om vores normale anfører, som havde pådraget sig en virus. Andre skulle hvile så meget som muligt, det betød hele syv ændringer fra sidste kamp og debut fra starten til Coll Donaldson i midterforsvaret. I angrebet startede Austin og Doyle.

Fra kedeligt til 0-2 på 1 minut
Første halvleg var jævnt kedelig det meste af vejen indtil fire minutter før pausefløjt, hvor Austin svingede højrebenet midt i feltet og scorede sit 17. ligamål for QPR og sit mål nummer 100 som professionel. Et fint mål, hvor bolden blev spillet frem ad banen helt tilbage fra Green og via tre QPR-spillere kom frem til Charlie, som afsluttede fornemt.

Cirka et minut senere blev det 0-2 som følge af et Barnsley-selvmål. Det føltes godt, og kampen begyndte nu at ligne det boost af selvtilliden, vi gerne ville have.

Flot mål af Yun
Anden halvleg var kun otte minutter gammel, da O'Grady reducerede til 1-2 og bragte tvivl om, hvorvidt vi i det hele taget ville kunne vinde denne kamp. Det var dog ikke decideret ufortjent, spilfordelingen lå hele tiden nær 50/50.

Austin blev fornuftigt nok taget ud efter 57 minutters spil og erstattet med Will Keane. Midt i halvlegen lavede Yun Suk-Young sit første mål for QPR, og i engelsk fodbold i det hele taget, og det endda et flot et af slagsen.

Dermed 1-3 og sejren så sikker ud indtil kort før tid, hvor O'Grady igen reducerede for Barnsley til slutresultatet 2-3.

Debut til Petrasso
Forinden Barnsleys reducering til 2-3 kom vores kun 18-årige canadier Michael Petrasso på banen, og han debuterede dermed i den tværstribede dragt. Han kunne endda have scoret til allersidst i kampen, hvis ikke Keane havde stået off-side i situationen.

Mange fans, inklusive Steinar i oplægget, havde håbet på denne debut. Det var godt at se nogle friske, unge spillere i dag, og både Donaldson og Petrasso gjorde en ok indsats.

QPR møder Wigan og Derby spiller mod Brighton
Vi møder Wigan på udebane i første play-off på fredag. Spændingen var stor i de øvrige kampe, som vedrørte play-off-pladserne. Det meste af tiden var Reading klar på sjettepladsen, men de fik kun uafgjort mod Burnley, og da Brighton vandt deres kamp, endte det altså med at det er The Seagulls, der spiller play-off mod Derby.

Vi er klar til næste skridt mod Premier League. Come on u R's!

 

Kampfakta
Barnsley - QPR 2-3 (0-2)

Mål: QPR: Austin (41'), selvmål af Mvoto (42'), Yun (67')   Barnsley: O'Grady (53' og 89')

Gule kort: Ingen

QPR: Green, Donaldson, Yun, Henry, Hughes, Onouha, Benayoun (Petrasso 76'), O'Neil, Traore (Kranjcar 57'), Austin (Keane 57'), Doyle

Ubenyttede reserver: Carroll, Hoilett, Murphy, Gibbons

Tilskuere: 10.298 på Oakwell Ground
Dommer: Kevin Wright