Av EVEN LÜBECK

Chris Ramsey ble hentet inn i november som "Head of Player Development and Academy Manager". Han tok over det synkende skipet i starten av februar, da Redknapp innså at overgangsvinduet var en flause. Ramsey har siden den gang ledet QPR i 14 offisielle kamper, og kun tatt elleve av totalt 42 poeng. Tre seire, to uavgjort og ni tap gjør at han kun har vunnet 21 % av kampene han har vært hovedtrener i. Nå skal det sies at det ikke var noen enkel oppgave å ta over QPR etter Redknapp, men å tape alle fire kampene i mars gjorde at det ble vanskelig å fornye kontrakten i Premier League.

Tony Fernandes uttalte tidligere dag at han var fornøyd med innsatsen til Ramsey til tross for at klubben lå an til nedrykk også før han tok over. Videre forteller styreformannen at "han lever og ånder for å være trener og for å coache, og jeg er sikker på at han vil blomstre som hovedtrener. Dette er en ny start for oss og vi er glade for at Ramsey vil være med". 

Hovedpersonen selv er strålende fornøyd med å ha blitt ansatt som hovedtrener. - Dette er en fantastisk mulighet for meg og noe jeg gleder meg masse til. Jeg satte pris på tiden da jeg var midlertidig ansatt, til tross for hvordan sesongen har utviklet seg. Nå ser jeg frem til den utfordrende jobben med å bygge klubben opp på nytt igjen over de neste årene.