Av STIAN KARLSEN

Geoff Cameron har slitt med et brudd i ankelen, mens Rangel har hatt en lårskade. Cameron har allerede trent noen dager, mens Rangel var tilbake på treningsfeltet torsdag.

Begge var de vitale i den gode perioden QPR hadde senhøstes. Cameron skapte en balanse på midtbanen og spilte sin beste fotball på lang tid da han ble skadet. Han innrømmer at det var frustrerende.

- Jeg er på lån, spilte min beste fotball på lang tid og var svært fornøyd. Ankelskaden har vært komplisert og antatt å sette meg 8-12 uker på sidelinjen. Frustrende da jeg har en uavklart situasjon rundt neste sesong. Jeg har kontrakt med Stoke ett år til, men trolig er det best for begge parter at vi går hvert til vårt. Jeg stortrives i QPR under Steve McClaren og kunne gjerne tenkt meg å spille her også neste sesong.

Undertegnede fikk en liten prat med Cameron da QPR traff Preston i januar. Han bekreftet at bruddet i ankelen var komplisert, og at han var frustrert på egne vegne. Han trodde på det tidspunktet at han ville være tilbake innen tre uker. Det er nå syv uker siden!

Angel Rangel blomstret på høyrebacken i høst. Solid defensivt og fikk en av sine største øyeblikk på fotballbanen da han scoret to mål i borteoppgjøret mot Stoke (2-2). 36-åringen ble signert på kortidskontrakt i høst etter å ha blitt frigitt av Swansea etter forrige sesong. Kontrakten ble forlenget ut sesongen med bakgrunn i solid spill, og så fort blekket hadde størknet så ble han altså skadet. Kjedelig for QPR og ikke minst for Angel selv.

Gledelig å se at disse to nå kan være med å kjempe om en plass i troppen. Kanskje allerede før landslagspausen!? Det er i alle fall ingen tvil om at disse t rutinerte herremennene hever kvaliteten i en tropp som har vært syltynn de siste månedene.

U R´sss