Av STIAN KARLSEN

Unggutten skal visstnok ikke trives spesielt godt i Italia, og det er bekreftet at han har fløyet til London uten tillatelse fra klubben. Etter å ha imponert i pre-season for Lazio så pådro Ravel seg en skade rett før seriestart i Serie A, og har siden trøblet med å komme seg på laget. 

God i 2013/14
Ravel Morrison var på lån hos QPR sist gan laget rykket opp i 2013/14 og gjorde en god figur den gang. Han har blitt sett på som en urokråke helt siden siden ungdomsår i Manchester United, men i QPR oppførte han seg eksemplarisk. 

Han har av Alex Ferguson blitt titulert som "en av de tristeste sakene han har hatt", og dro sammenligningen med både Ryan Giggs og Christiano Ronaldo. Sir Alex var visstnok ekstremt skuffet over at han ikke fikk mer ut av talentet. 

Ny suksess?
Nå skal han være interessert i en retur til London og QPR skal være høyt på listen over klubber han kunne tenke seg å fortsette karrieren. Potensialet er udiskutabelt og vi har ingenting nevneverdig negativt å si om hans innflytelse sist han var i klubben, men noen Giggs eller Ronaldo blir han ganske sikkert ikke. 

God championship-standard er han garantert på motiverte dager, men bør klubben satse på dette?
Mye annet enn sportslig kan bli med på lasset...

Januarvinduet vil avsløre om det finnes hold i ryktene. 

U R´sss