Av: ANDERS HOLE

Vi gikk inn til kampen med en merkverdig endring i laget, nemlig formasjonen. Vi gikk fra 4-4-1-1 i de siste kampene, over til en slags 3-4-1-2. Dette var et dristig trekk som vi har sett lite av fra Harry, som er litt for glad i å kjøre en safe kampplan.

Treeren bak var Hill, Dunne og Hughes som sto for, med Green bak seg i mål. På vingbackene var det Onouha (!) og Assou Ekotto som var. På midten spilte Henry, Carroll. Helt i spissen var det Zamora og Keane, med Morrison bak seg i tier-rollen. Vi alle var glade for å se Danny Simpson på benken igjen. Han kommer til å bli viktig framover.

ELENDIG start.
Kampen startet maks uheldig med et tidlig baklengs allerede i det 11. minutt. Grusomt forsvarsarbeid resulterte i at Goodwillie fikk stå helt umarkert og headet ballen utagbart for Green. Noe så utrolig bittert og irriterende. Akkurat det vi ikke trengte.

Videre var det utrolig kjedelig. Vi skapte temmelig lite, for utenom noen småsjanser. Så kom enda en skade på en av spillerne våre, nemlig mannen med bursdag på samme dato som kjendisene Gordon Ramsey og meg selv, Aaron Hughes. Han pyntet på den forferdelige skadelista vår. Inn kommer Simpson, som vi ikke har sett på en evighet.

Andre omgangen blåses i gang.
Vi foretar ett spillerbytte. Inn kommer Hoilett, ut med Onouha. Nå har vi endelig to vinger/backer som er litt mer mobile på kantene. Dette skulle lønne seg veldig senere inn i kampen.

Halvparten av omgangen var begredelig underholdningsmessig. Var virkelig INGENTING som skjedde. Helt bekmørkt.

HOILETT! Den var viktig, laddie!
Så kommer Hoilett til unnsetning. Han drar seg forbi markeringsmannen sin, og driller den ned i hjørnet. Glimrende utligning fra den unge kanadiske vingen. Takk skal du ha!

Videre inn i kampen, så smeller Ravel Morrison den mot krysset, men en fantomredning av Gilks stopper den gode muligheten for oss. Den hadde smakt forbanna digg om den gikk inn!

Etter dette skjedde det ikke mer, og kampen ble blåst av. 1-1. Det føles kanskje som to poeng mindre enn det vi håpet på, men definitivt bedre enn et tap mot de oransjekledde spillerne fra Blackpool.

Nå er det 9 poeng opp til Burnley, og vi har god distanse ned til den forsmedelige 7ende plassen.