Wszolek avgjorde kampen mot Wolves på lørdag til 2-1 seier. Mot Ipswich gjorde han det samme ganske nøyaktig 48 timer senere. Snakk om flyt!
Wszolek er på lån i QPR og er i utgangspunktet italienske Hellas Verona sin eiendom, men skulle han fortsette slik så vil nok både Holloway, Ferdinand og Fernandes prøve å sikre seg polakken permanent. Vi skal heller ikke glemme at Idrissa Sylla begynner å ligne en spiss med potensiale. Scoringen i dag var det høy klasse over og med voksende selvtillit så begynner man å få troen.

To bytter gjorde Holloway siden lørdagens seier. Sandro og Borysiuk kom inn på laget og henviste Sandro og Ngbakoto til benken denne gangen. Onuoha var klar etter suspensjon, men måtte også ta til takke med en plass på benken. Det betød at Joel Lynch fortsatte med kapteinsbindet på armen mot Ipswich.

Som mot Wolverhampton fortsatte Holloway med 4-3-3 mot Ipswich. Smithies, Perch, Hall, Lynch og Bidwell hadde som hovedoppgave å nekte Ipswich å komme til målsjanser. Cousins, Borysiuk og Manning utgjorde treern på midten, mens Sylla startet sentralt på topp med Wszolek og Mackie på hver sin kant.

QPR var tydelig inspirert av seieren på lørdag og åpnet kampen ganske bra. Til tross for spillemessig god start så var det lite sjanser i innledningen. Førsteomgangen var, sett bort fra scoringen, egentlig en ganske kjedelig affære.

Scoringen deriomt var ikke av det kjedelige slaget. Det var en perle fra Sylla som kom ut av det blå etter en halvtimes spilletid. Et langt innkast fra Perch ble forsøkt klarert av Berra i forsvaret til bortelaget. Ballen gikk rett opp i luften, Sylla orienterte seg og klinket ballen lekkert  opp i nett-taket fra 7-8 meter. Sylla scoret i likhet med Wszolek også på lørdag og begynner å ligne et soleklart førstevalg på topp.

Få minutter etter scoringen måtte samme Sylla av banen med en lett hjernerystelse etter en duell. Manager Holloway kunne berolige oss etter kampen at det ikke var noe alvorlig. Conor Washington kom inn på banen.
1-0 til pause var oppløftende.

Det skulle ikke ta mer enn tre minutter av den andre omgangen så var lagene like langt. Var Sylla sin åpningsgoal flott så stod jaggu ikke utligningen til Lawrence noe tilbake fra den. Klemte til fra drøye 25 meter og klistret oppe i høyrehjørnet til Smithies smalt den i aluminiumet og inn i nettet.

Sjansene var Ipswich sine i første halvdel av omgangen og vi "hang i tauene" en periode med Pitman, McGoldrick og Ward i hovedrollen for bortelaget. Smithies med et par bra redninger og en heltemodig blokk fra Hall sørget for at det var 1-1. Holloway gjorde grep, tok ut Borysiuk og Manning og erstattet disse med Onuoha og El Khayati. Etter 69 minutter var alle tre byttene for ettermiddagen utført.

Til tross for at bortelaget var best totalt i andre omgang så skulle QPR igjen avgjøre det til sin fordel etter 83 minutter. Innbytter Onuoha med en lang ball i bakrom, Wszolek kjemper seg forbi sin markering med muskler og fart og kommer først på ballen. Ut kommer Ipswich-keeper Bialkowski, Wszolek tar med seg ballen forbi og sklir inn 2-1 fra en litt presset vinkel og kan motta hylesten fra elleville hjemmefans. Dette smakte helt fortreffelig!

Vi supportere fikk intense sluttminutter med neglbiting, intens kløe og haugevis med ulike ukontrollerbare kroppsbevegelser, men kunne tilslutt strekke hendene over hodet og juble for tre nye poeng. To seire på rad har vi ikke hatt siden i 1 og 2 serierunde i august!!!

Vi gir også kreditt til Lynch og Mackie på dette QPR-laget. Begge to har kommet inn og vært en vital del av å snu den "onde" sirkelen laget var inne i. Mackie går foran som et prakteksempel på hva man skal gjøre i motgang, gi jernet!
Lynch har, etter rapportene å dømme, styrt troppene som kaptein på en veldig bra måte. Kanskje bør kapteinsbindet endre eier permanent?

QPR-Ipswich 2-1 (1-0)
Mål: Sylla (30), Lawrence (48), Wszolek (83)

Tilskuere: 15136

QPR: Smithies, Perch, Hall, Lynch, Bidwell, Manning (El Khayati 69), Cousins, Borysiuk (Onuoha 58), Mackie, Wszolek, Sylla (Washington 38)