Av STEINAR SÆTHER

Å parkere bussen er en risikosport. Det går bra så lenge fellesskapet har full kontroll. Imidlertid er ikke fellesskapet bedre enn sitt svakeste ledd. Eller to. Paal sitt superklønete spark som ga straffe og tullebukken Dunne som like etterpå ber på sine knær om to gule kort - og får det. Det var det vi tapte kampen på. Vi har 8 fortsatt, tallet i mai MÅ være minst 50!
 
Leicester City kommer på besøk til hjemmebanen til alle andre lag enn QPR, Loftus Road. Laget har virkelig tatt Championship med storm etter nedrykket. 13 kamper og 12 seiere gir selvsagt ledelse. Sesongens overraskelse Ipswich er nummer 2 og har 1 kamp mindre spilt. 
 
The Foxes skårer i snitt 2 mål per kamp og slipper inn et halvt mål. Det er andre boller enn oss. Selv om det ikke så sånn ut mot WBA skårer vi ¾ mål per kamp og slipper dessverre inn nesten 2 mål i snitt. 
 
Tapet kom hjemme tilbake i starten av september mot Hull med 0-1. Verdt å vite at det er særlig borte laget skårer mye mål. 16 av de 27 er gode bortetall.
 
Manager Maresca ble ansatt i juli. Han er et ubeskrevet blad i denne rollen. Et halvt år i Parma etter like lang tid som trener for Man City U21 og U23. Han er ung, kun 43 år, og kanskje et talent?
 
Maresca tenker danske Hermansen i målet. Eks`n vår Smithies har ennå ikke spilt. Deretter er det kjente navn fra Premier League hele banen framover: Vestergaard, Pereira, Winks, Ndidi, Dewsbury-Hall, Albrighton, McAteer, Vardy og Iheanacho. De andre som har bidratt i høst har ikke gjort seg bort heller. 
 
Dette er som vi veit tredje kampen på ei uke. Endringer på lagene vil det bli, skadesituasjonen avgjør mye. Vi som mista to midtstoppere tirsdag til denne kampen har alle tre fagfolkene ute i og med at Cook forventes ute denne kampen også. Om da ikke Cook blir presset innpå av samme årsak. 
 
Maresca mangler garantert midtbanestjerna Ndidi med skade. Praet, Doyle, McAteer og Cannon (ikke vår "kanon") forblir ute litt til, mens Akgun er friskmeldt. Tipper at Chelsea-lånet Casadei spiller i Ndidis sted.
 
Hvordan stiller vi i dag? Satser vi på å parkere bussen igjen i et system 5-4-1? Mye tyder på det. Har vi en sjanse til poeng? Vel, foruten 4-5 minutters idioti mot WBA hadde vi faktisk det. I den kampen! Reveflokken vil styre det aller meste i dag, tallene for ballbesittelse vil trolig bli ennå verre enn på tirsdag (som var i snitt 71-29 fordel WBA). 
 
Er det mulig å redde i hvert fall det ene poenget mot et lag som har 9 seiere på rad for et lag som har 5 tap på rad... Selvsagt! Vi har sett det før, og det vil skje igjen. Vi kan faktisk vinne kampen, tenk på Burnley på våren i år. Men tror jeg det? Håper selvsagt intenst på det...
 
Come on U Rsssss! Make us proud!