Dunne har en ganske imponerende CV, og har tidligere rykket opp fra championship med Manchester City.

Karrieren
Han begynte sin karriere i Everton og spilte 60 kamper der før han gikk til Manchester City i 2000. I City ble han kåret til årets spiller ved hele fire anledninger og spilte 293 kamper før han fant nye jaktmarker i 2009. Aston Villa hentet midtstopperen og siden har han vært deres eiendom, frem til kontrakten hans ikke ble fornyet ved utgangen av forrige sesong.

Han har i tillegg representert Irland ved 77 anledninger og står med 8 landslagsmål.

Rekord
Nyervervelsen står med en lite flatterende rekord. Han er den spilleren som har scoret flest selvmål i Premier League-historien. 10 i antallet er ganske suverent, og ett av dem kom mot QPR sesongen 2011/12. Den kampen endte uavgjort og det selvmålet kan ironisk nok ha vært avgjørende for at QPR beholdt plassen den sesongen.

Spilte ikke forrige sesong
Dunne har slitt med skader den seneste tiden, og i sesongen 2012/13 spilte han ikke én eneste kamp for Aston Villa. La oss håpe marerittet er overstått og at han kan bidra til å gjøre QPR til ett topplag kommende sesong.

Harry skryter av Richard, og motsatt
Harry Redknapp sier at Richard Dunne er akkurat den type spiller han er på utkikk etter, mens Dunne mener at "alle" vil spille under Harry og at han ikke er annerledes enn "alle" andre.

Da bør forsvarsleddet være ferdig styrket med Simpson og Dunne. Nå gjelder det at de offensive bitene kommer på plass. 0-0 og 0-1 i de første treningskampene mot svært ordinær motstand har ikke skremt noen andre i championship.

U R'sss